22 juni 2014

Summerproof: Jane Iredale Golden Shimmer

Jane Iredale Golden Shimmer

Jane Iredale, de vrouw achter het gelijknamige merk, ervaart make-up een onderdeel van haar welzijn en baseert daarom al haar eigen producten op mineralen en natuurlijke ingrediënten. Meer dan make-up, zorgen ze tegelijk voor anti-ageing en zonnebescherming.

Jane Iredale Golden Shimmer

Al mag dat de pret niet bederven, want voor de zomer zijn er enkele hele leuke, speelse make-upjes en de Golden Shimmer Face and Body Lotion is er eentje van. Dit is in essentie een warme, gouden gloed in een tube die je kan aanbrengen op je gezicht, decolleté, schouders en benen. Dus... overal.

De plus in deze make-up zijn de plantenextracten die je huid hydrateren en voor een verjongend effect zorgen. Golden Shimmer ruikt overigens héérlijk fris en citrusachtig, ik bemerk er pompelmoes in.

Jane Iredale Golden Shimmer

Vers uit de tube is het een diepe, rosé gouden crème met gigantisch veel shimmer. Een beetje beangstigend, eigenlijk, maar eens ik de Golden Shimmer in mijn huid klop, wordt het een geweldige glow die mijn huid een boost geeft.

Jane Iredale Golden Shimmer

Jane Iredale Golden Shimmer

Ik plaats enkele dotjes (superzuinig, dit!) Golden Shimmer op mijn jukbeenderen en werk ze het liefste in met mijn vingers, bovenop mijn vloeibare foundation en voor ik afpoeder. De glans werkt dan gewoon door van onder het poeder en de blush, zoals je wel kan zien op de foto. Normaal gezien draag ik nog een highlighter zoals de Diorskin Nude Shimmer, maar dat was na Jane Iredale's Golden Shimmer niet meer nodig.

Jane Iredale Golden Shimmer Face and Body Lotion - 50 ml voor € 35,00


BeautyLoves
Share:

7 opmerkingen

 1. mooimooi :)

  echt zo een product om fijn mee te spelen ;)

  omdat ik wel het een en het ander geleerd heb uit je 'get ready with me' filmpjes van vorig jaar, heb ik het verzoekje voor je om nog eens zo een filmpje te maken. het is maar een vraag!

  ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bijzonder product, vast erg mooi in het zonlicht :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw... dat ziet er zo mooi uit en het staat je heel goed ;-)

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zie weinig effect in de full face shots eerlijk gezegd. Maar subtiel is het dus inderdaad wel :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ken dit merk niet, maar het ziet er zeer interessant uit! bedankt voor de tip

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, heel mooi! Nu wil ik dat ook!! :)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig