16 juni 2014

Love, Chloé eau de parfum

Love, Chloé eau de parfum

Nadat ik al verliefd werd op de handtassen van Chloé, was het slechts een kwestie van tijd voor ik ook de parfums ontdekte. Het beautysegment vind ik altijd een meer betaalbare manier om high end merken verder te verkennen en dat is bij Chloé niet anders. Hun parfums zijn kleine pareltjes en mijn neus koos voor Love, Chloé.

Love, Chloé eau de parfum

Love, Chloé eau de parfum

Geen nieuw parfum, wel een gevestigde waarde. De flacon is erg herkenbaar: warme, gouden details op de bodem en aan de dop, die dan weer vasthangt aan het flesje middels een heel delicate ketting (die het gelukkig goed volhoudt).

Love, Chloé is een warme, licht bloemige en uiterst poederige geur. De oranjebloesem en roze peper zijn voor mij minder herkenbaar; het is vooral het poederige dat voor mijn geurorgaan de bovenhand krijgt, maar het past perfect binnen het concept. Ik houd van de intimiteit en elegante vrouwelijkheid die deze geur bij mij oproept en Love, Chloé leverde mij ook onmiddellijk een compliment van the boyfriend op.

oranjebloesem x roze peper
iris x sering x hyacint x blauweregen x heliotroop
poederige muskus x talk x rijstpoeder

Als eau de parfum blijft Love, Chloé goed op mijn huid hangen, maar ik spray mezelf met alle plezier een keertje extra in als ik 's avonds nog de deur uit moet.

Chloé Love, Chloé eau de parfum - 30 ml voor € 57,00 in de parfumerie


BeautyLoves
Share:

12 opmerkingen

 1. De geuren van Cloe zien er prachtig uit en ruiken inderdaad heerlijk! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. zelf kocht ik eergisteren de geur candy florale van prada, maar aan deze poederige, bloemige geur moet ik toch ook eens gaan ruiken in de parfumerie. het flesje zelf spreekt me minder aan.

  ik heb een verzoekje :) wil je nog eens een opgemaakt filmpje (what's in my trash) maken?

  fijne avond ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er staat er eentje klaar! Nog die van mei, maar ik zal hem snel online zetten :-)

   Verwijderen
  2. ZA-LIG :) ik ga meteen kijken. De wedstrijd van de rode duivels is nu toch gedaan :D

   Verwijderen
 3. Wat een prachtige fles!
  Deze nieuwe geur ken ik niet. Ik zal snel naar de parfumerie shop gaan om eraan te snuffelen.
  Wat is de prijs van deze parfum?

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Rond de 57 euro, maar je kan bij bepaalde ketens korting krijgen.

   Verwijderen
 4. ik heb deze al een paar keer geroken in de parfumerie, misschien dat ik hem nu met de 21% wel ga halen want ik vind hem echt heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik hou van poederig! Vind de flacon ook prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben benieuwd naar deze! Ben al een tijdje verzot op de See By Chloe geur!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit is zo'n heerlijk parfum. Ik heb hier ooit een sample van gekregen, vond het erg jammer toen deze op was.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig