15 juni 2014

New York shoplog!


Geen zorgen, je hebt niets gemist, deze shoplog is niet het resultaat van een stiekeme trip naar New York - I wish. Een vriendin van me was er op vakantie en toen ze vroeg of ze iets voor mij kon meenemen, heb ik de volledige Sephora-website ondersteboven gehaald. 

Sephora.com verzendt sinds kort ook naar bepaalde landen uit de EU, zoals Nederland, maar helaas wordt België weer achterwege gelaten. Boe! Een vriendin ter plaatse opende echter nieuwe perspectieven... Het was nochtans geen evidentie om uit die onuitputtelijke bron van beauty een aantal producten te selecteren, maar ik moest en zou in mijn opdracht slagen. Ik ging in diezelfde periode zelf ook een dagje naar Londen, dus wilde ik vooral producten die ik daar (en hier) niet kon krijgen.


Tarte, bijvoorbeeld. Hoewel het merk sinds kort schijnbaar ook (beperkt) in het Verenigd Koninkrijk wordt verkocht, stond de Amazonian Clay 12-hour blush in Exposed hoog op het lijstje. De perfecte everyday blush die dan ook nog eens zeer lang houdt. Ook naar hun Amazonian Clay Airbrush Foundation en bijbehorende Airbuki Bamboo Powder Foundation Brush was ik best benieuwd. Ik ben nochtans niet het type dat snel naar een poederfoundation grijpt (vloeibare foundation, for the win!) maar zoals gewoonlijk prikkelde een of andere YouTube-review mijn nieuwsgierigheid. De kleur matchen was even een opgave, maar uiteindelijk koos ik voor Light-Medium Neutral voor de lichte tot medium huid met gele en roze ondertonen. Ik heb hem nog niet geprobeerd, enkel snel geswatcht, en voorlopig lijkt de kleur wel de juiste te zijn.

De Kat Von D Tattoo Liner in Trooper is nog zo'n interessant beautyproduct. Het is een vloeibare eyeliner in penvorm en laat dat net mijn favoriet zijn. Maar in plaats van een vilten tip heeft deze Tattoo Liner een echt kwastje en dat moest ik natuurlijk wel eens proberen.

Ik selecteerde ook een aantal skincareproducten. Ik heb nu al regelmatig iets gelezen over Omorovicza, maar de prijzen zijn niet van de poes. Ik wilde daarom graag de Travel Set, zodat ik op zijn minst eerst wat van het merk kon uitproberen voor ik mij aan de fullsize producten zou wagen. Helaas dachten meer mensen hier zo over, want de Omorovicza Travel Set was uitverkocht. Het Boscia Luminizing Black Mask was gelukkig wel in stock! Volgens mij heb ik het merk wel al bij Essenza zien staan, maar het Luminizing Black Mask heb ik nooit gevonden. Dit is een zuiverend masker in een tube en transformeert bij het drogen van een dikke gel naar een peel-off masker.

Ik heb dus weer een aantal nieuwe speeltjes :-) Laat mij gerust weten waar je een review van wilt zien!


BeautyLoves
Share:

18 opmerkingen

 1. Ik geloof dat sephora.fr wel naar België verzend, maar niet alle merken :) Naar die tarte foundation ben ik heeeel benieuwd! Wil je daar een filmpje van maken? ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar alle producten dus ik wacht ongeduldig alle reviews af!! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die Tarte blush ziet er mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. mij springt vooral de airbuki brush in het oog. ik vind hem er gewoon tof uitzien.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie producten! Ik ben vooral benieuwd naar de producten van Tarte, de blush en poederfoundation dus. De blush ziet er prachtig uit, maar hoe is het pigment en de houdbaarheid op de huid?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw! Wat een prachtige producten. Ik ga over een paar weekjes ook naar Amerika dus ik zou het super vinden als je wat wilt reviewen! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik ben vooral benieuwd naar de tattoo liner :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ooh, Tarte. Jaloers! Wat lief van je vriendin om wat spulletjes voor jou mee te brengen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. prachtige producten! Lief dat je vriendin wat voor je mee wilde nemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Goede keuzes! Die Tarte-blush wil ik al zooooo lang uitproberen, heb er al veel goeds over gehoord!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Tarte goodies! Ik ben zo blij met die van mij dat ik wel benieuwd ben naar die van jou :) En dat masker klinkt wel erg interessant....

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oh waaw, mooie producten! Benieuwd naar je reviews!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. ERG mooie haul! Ik ben heel benieuwd wat je van de Tarte producten vindt.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. De blush van Tarte lijkt me wel leuk! Ik vind het ook spijtig dat sephora.com nog altijd niet naar België verzendt. Kon ik fijn de Too Faced producten en andere producten daar bestellen. Ik mis de Sephora ook in Maastricht, iedere keer als ik naar daar ga.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig