3 juni 2014

Summerproof: Zensect Skin Protect + win!


Mijn nachtkastje heeft er weer een aantal nieuwe vriendjes bij. Enkele maanden geleden liet ik al zien wat er zich toen in mijn nachtkastje bevond, maar met de zomer in aantocht, moet ik mij beginnen wapenen tegen de muggen. Want hoewel ze kunnen kiezen uit het buffet (aka the boyfriend of mezelf), kiezen die krengen altijd voor mijn lijf, tot groot jolijt van the boyfriend.Ik kreeg drie producten van Zensect Skin Protect binnen, een familievriendelijk merk dat nog maar recent in België wordt verkocht. Bedoeling is dat je niet afwacht tot je vol muggenbulten staat, maar juist preventief te werk gaat. Vandaar de zachte spraylotion (100 ml voor € 7,49) en de handige doekjes (15 voor € 6,99), die je hopelijk redden dankzij het ingrediënt icaridine, dat ervoor zorgt dat de muggen zich niet meer aangetrokken voelen tot je huid. Je kan de producten trouwens ook gebruiken op sokken, kleren of tenten en je oorlogsgebied uitbreiden verder dan je eigen huid.


Niets of niemand is onfeilbaar, dus ben je je vergeten insmeren of ben je alsnog gestoken, brengt de SOS Insectenbeten roller (10 ml voor € 4,99) enige verlichting. Klein, compact en erg handig! De roller verzacht alle mogelijke irritaties, gaande van muggen-, spinnen- en mierenbeten, maar ook de irritatie door brandnetels.

Waarschijnlijk ben ik niet de enige die af en toe last heeft van muggen, dus ik geef drie pakketjes weg t.w.v. € 19,47 met telkens een lotion, een pakje doekjes en een SOS roller.

Wat moet je ervoor doen? Laat mij weten waarom jij wil winnen (misschien ben jij wel net als mij een muggenmagneet, of ga je op vakantie naar warmere oorden) of geef een tip om muggenbeten te vermijden, ... maar stuur mij vooral een mailtje op info [at] beautyloves.be om je deelname te bevestigen, dan kan ik je meteen contacteren als je wint.

Meedoen kan tot en met 9 juni, de winnaars krijgen op 10 juni 2014 een mailtje. Succes!
Share:

15 opmerkingen

 1. Ik zou het gewoon gebruiken om ervoor te zorgen dat mijn vriendje eens de muggenbeten krijgt in plaats van dat ze mij als jummy voedsel zien :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb je gemaild, duimen! Het zou zo goed van pas komen.. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mailtje is verstuurd ! En nu duimen maar ;) Groetjes, Sofie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zoals je hierboven reeds schreef: ik ben een echte muggenmagneet; en als ze me te pakken hebben krijg ik grote rode bobbels; dus het zou leuk zijn mocht dit product mijn richting uitkomen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zou het zeker gebruiken, want niks is vervelender dan die jeukende beten! En het hele gezin zal er mee van genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. eindelijk van die vervelende beten af !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. we hates the filthy buggers

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een milieuvriendelijke tip: opengensneden citroen met kruidnageltjes in. Dat stinkt zo hard dat zelfs de muggen weg blijven ;)
  (werkt echt, vooral handig voor kleine kindjes die nog geen producten mogen gebruiken)
  Eneuh, ik doe graag mee met je actie. Ik mail!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mijn dochter is allergisch aan muggenbeten en we moeten dus altijd goed opletten anders staat ze vol met dikke bulten. Niet echt leuk hoor. Dus vlug een mailtje gestuurd. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk geschreven! Het zijn idd fijne producten, alles om van die rotmuggen vanaf te zijn ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik wil graag winnen om de reden die jij beschrijft in je post, ik ben het beu dat al die muggen mij alleen lijken te prikken! Mijn vriendje heeft echt nergens last van, en lacht ook steeds een beetje met me wanneer ik midden in de nacht als een bezetene muggen loop te zoeken :) Groetjes,
  Tess

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ieder jaar is het weer een plaag ! De bloedzuigende of stekende plaaggeesten. Een vriendin zei 'leg knoflook naast je bed, ze zullen wel weg zijn!'. Ze waren niet weg en mijn kamer stonk... ;).
  Groetie,
  Anne Marie

  BeantwoordenVerwijderen
 13. ik doe mee!
  ik word inderdaad heel veel gestoken en ik krab daarbij ook nog eens alle muggenbulten open waardoor ik overal korstjes op mn benen krijg en lelijke littekens aan overhou..
  heb je een mailtje gestuurd; zoe2308@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hierbij bevestig ik mijn deelname om kans te maken op het Zen-sect pakket.
  Ik vertrek eind juli voor de eerste keer naar het buitenland, weliswaar egypte. Vermits ik in Beligë ,al de pineut ben van de muggensteken zou ik het daar zeker kunnen gebruiken.
  Zen-sect weert trouwens ook de befaamde tijgermuggen af, die in egypte en afrika weliswaar voorkomen.
  Een trukje waarvan ik al heb willen horen, maar nog niet heb uitgetest, is op je nachtkastje een klein potje dierlijk bloed zetten (zoals bij je steak wat bloed zit). Normaalgezien zouden ze dan aangetrokken zijn tot het bloed ipv jouw huid. Geen idee of het werkt :)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig