27 augustus 2014

Testing: Cien zonnebescherming

Cien zonnebescherming

Als je nu naar buiten kijkt, verklaar je mij waarschijnlijk voor gek. Regen alom en ik haal er de zonnebescherming bij. Daar zijn twee redenen voor: vooreerst zouden we allemaal braafjes elke dat zonnebescherming moeten smeren, want UV-stralen zijn er nu eenmaal het hele jaar door. Anderzijds blijf ik geloven in een geweldige nazomer. Volgens wat ik vandaag in een online krant las, zou een of andere tropische storm de komende weken voor een hogedrukgebied kunnen zorgen, met zon en hoge temperaturen tot gevolg. Ik zet mij dus al schrap en schotel jullie daarom nu al een goed budgetalternatief voor.

Cien zonnebescherming

Cien zonnebescherming

Want budget, dat is het wel. Mijn wekelijkse rondje boodschappen brengt mij namelijk regelmatig bij Lidl, waar je een heuse budgetvriendelijke beautyafdeling kan spotten. De zonnebescherming van Cien zit in compacte en handige tubes van 75 ml, een gemakkelijk formaatje om mee te nemen en bevat zowel een fysische als een chemische zonnefilter. Als ik mij niet vergis, kwam Cien vorig jaar erg goed uit bij een zonnecrèmetest van Test-Aankoop, dus da's altijd mooi meegenomen. Voor elk wat wils, trouwens, zo is er een anti-ageing zonnecrème met SPF 25 voor het gezicht en de nek, of een tube voor sportievelingen met SPF 30, perfect voor zomer én winter en extra rijk en waterafstotend. Telkens wel een echte crème, dus goed uitsmeren is het advies.

De giga fles aftersun is eveneens erg fijn geprijsd. Deze superlichte, zachte lotion met aloë vera verfrist en verzacht de huid onmiddellijk (ideaal voor na het zonnen, dus) en ruikt - heel apart voor een aftersun - naar perziken!

Duimen jullie mee voor een mooie nazomer?

Anti-Ageing zonnecrème SPF 25 - 75 ml voor € 3,99
Sport zonnecrème SPF 30 - 75 ml voor € 3,99
Aftersun Lotion - 500 ml voor € 3,99


BeautyLoves
Share:

6 opmerkingen

 1. Ik duim zeker mee! Gelukkig was het weer bij ons vandaag hartstikke fijn, nu hopen dat het zo blijft!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijne review. Daar duim ik zeker voor mee laat de zon nog maar wekenlang blijven schijnen. Dit merk producten is hier te koop bij een supermarkt.

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik duim zeker mee! We hebben nog een portie zon te goed!
  En ik kom de deur niet buiten zonder spf, dus ik smeer elke dag. Ook in de winter.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mja, ik vrees dat de zomer voorbij is :( En ik zit hier ook nog met een jaarvoorraad zonnecreme!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heb de komende twee weken verlof, dus duim dubbel en dik mee voor een mooie nazomer.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die zou ik alleen al voor het formaat kopen, want ik krijg de grotere tubes of flessen nooit op op één Belgische zomer...

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig