26 augustus 2014

Clarisonic Deep Pore Replenishment Set

Clarisonic Deep Pore Replenishment Set

Mijn Clarisonic-collectie breidt gestaag uit: ik begon met de Mia 2, kreeg een upgrade naar de Aria en sinds kort gebruik ik ook een set speciaal voor vergrootte en grove(re) poriën en een vettere huid. Mijn vettere T-zone is (helaas) welbekend met opvallendere poriën, het gevolg van talg en dode huidcellen. Too much information? ;-)

Clarisonic Deep Pore Replenishment Set

De nieuwe Deep Pore Replenishment Set bestaat vooreerst uit de Deep Pore Brush Head, een borstelkop die de poriën en het huidoppervlak goed reinigt en de hoeveelheid olie op het huidoppervlak helpt controleren. Ik heb ze niet persoonlijk geteld, maar er zouden ruim 34.000 haartjes op de kop zitten, specifiek gericht op de vettere huid. Verwijde poriën en zogenaamde whiteheads en blackheads pakt hij grondig aan en meteen is duidelijk dat dit niet de juiste borstelkop is voor de gevoelige huid. Op het eerste zicht zie je weinig verschil met de andere borstelkoppen maar in vergelijking met mijn Sensitive Brush Head zijn de haartjes op de Deep Pore Brush Head wat compacter en dichter op elkaar gezet en worden ze naar het midden toe ook wat steviger, wat de grondige reiniging verklaart. Ik wissel de twee borstelkoppen regelmatig af, het hangt een beetje af van de staat van mijn huid welke ik op dat moment kies.

Clarisonic Deep Pore Replenishment Set

Om de werking te optimaliseren, bevat de set ook een Deep Pore Daily Cleanser en een Decongesting Clay Mask. De reiniger kan je gewoon dagelijks gebruiken, ook zonder Clarisonic. Er zit een trio van fruitzuren in die - alweer - je poriën zuiveren samen met een pepermuntextract. Extra fris dus. Het kleimasker bevat natuurlijke klei en hydroxyzuren die al de vuiligheid uit je poriën zuigen. Kwartiertje laten inwerken en dan extra reinigen door het masker met de Clarisonic te verwijderen. De reiniger en het masker vind ik best oké, maar geen holy grail materiaal. Fijn dat ze erbij zitten als je de set koopt, maar de Deep Pore Brush Head is overduidelijk de ster van dit trio!

Clarisonic Deep Pore Decongesting Solution - kit Clarisonic x borstelkop x reiniger x masker - € 169,00
Deep Pore Replenishment Set - kit borstelkop x reiniger x masker - € 65,00
Deep Pore borstelkop - € 25,00
Exclusief bij ICI Paris XL


BeautyLoves
Share:

7 opmerkingen

 1. Fijn zo een handige en zeer goede gezichtsreiniger!
  Ik ben zo benieuwd naar het resultaat als je dit gebruikt hebt.

  Mooie dag Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit klinkt als iets dat ik kan gebruiken :-O

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zou iets voor mij zijn denk ik, maar of mijn gevoeligere kaken die borstel gaan aankunnen is nog een andere vraag...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Toch maar opletten met die reiniger, pepermunt is zeer irriterend voor je huid :)
  Vind het vrij ruw om veel te gebruiken maar voor mijn nek is het dan weer geweldig met ingroeiende baardharen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, had al een soort van reminder in mijn achterhoofd gezet ivm de pepermunt. Is ook niet mijn dagelijkse reiniger want mijn Clarisonic gebruik ik ook max enkele keren per week.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig