6 september 2014

Life behind the blog: arm candy, shopping & food


Opvallend veel arm candy de laatste tijd. Soms draag ik wekenlang niets aan mijn arm (uitgezonderd mijn horloge), andere weken ben ik all about the bling. De armbanden van SYL en de goudkleurige (linksboven) had ik al, de andere armbanden zijn zeer recente aanwinsten.


Flashback naar juli, toen we een vriendin vertelden over Dwars door Hasselt. Wist ik veel dat ze haar deelname echt zou bevestigen. Belofte maakt schuld, blijkbaar, want nu ben ook ik ingeschreven voor de 5 km. Nu ja, nog niet echt ingeschreven (ik ga het echt doen, Sofie!) maar ik ben wel al aan het oefenen. Al helpt het niet om naar de snelste tijd van vorig jaar te kijken. 5 km binnen het kwartier... say whaaat?! Ik mag al blij zijn als ik de finish haal. Verder verliet ik het huis om naar een event van Vijf te gaan. Ik zag er de eerste aflevering van Singl3s en Zo Man, Zo Vrouw. Gotta love Jani. En soms verliet ik het huis ook niet. Comfy-slouchy to the max. Een ponchoselfie in de Efteling. Zo'n poncho is in de verste verten niet flatterend, trouwens, maar het helpt!


Over de Efteling gesproken, ziehier het ontbijt van de dag. Ik ging die dag trouwens door het leven als Michelle, blijkbaar. De pannenkoeken zagen er ook goed uit! Een laatste fotootje voor het vertrek. Bye, bye!


Weer een ponchoselfie, maar dan bij de kapster. Tigra nestelde zich in de kussens en zag blijkbaar iets interessants. Een tripje Hasselt en ik ging eens kijken bij Copines. Ik werd er supergoed geholpen en vond een outfit voor de trouw van mijn bestie in oktober. Van shoppen krijg ik honger, dus gingen we nog eens naar Tasty Bowl.


Ik heb nog geen zin in de herfst, maar deze laarsjes waren te mooi om te laten liggen. Ik viel voor de mooie details op de hiel, de extra rits en de naden aan de tip. Mooi en comfortabel, zo mag het ook wel eens! Ik ben dol op thee en mijn mokkencollectie werd een beetje groter. Een vriendin bracht deze city mug mee uit een Starbucks in Parijs en in de Efteling kocht ik twee mokken met sprookjes, mooi geïllustreerd door Blond Amsterdam. Mijn broer ging op reis en ik dwong hem de Sephora in. Een volledige shoplog vind je hier.


Date night with my man. Tigra had ook een date. Met de zetel. Ik had nood aan een opkikker en gooide Model's Own Beach Bag op mijn nagels. Pretty! Cake tasting, het bestaat. Als goede getuige moest ik natuurlijk mee en probeerden we verschillende combinaties uit tot we de perfecte bruidstaartjes hadden. Binnenkort zien jullie het resultaat!


BeautyLoves
Share:

12 opmerkingen

 1. Hele leuke foto's, wow die nagellak is geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De Efteling, hoe plezant! :-) En al je arm candy is sehr schön, ben ook fan van SYL armbanden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oliebollen als ontbijt ? Ik heb wat gemist zo te lezen ! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. zo een cake tasting lijkt me heel gezellig.

  hopelijk heb je, ondanks het slechte weer in augustus, toch ook nog kunnen genieten van je nieuwe hangmat?

  de efteling..daar wil ik ook nog eens terug naartoe gaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. love de laarsjes! simpel maar toch cute

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah, die laarzen kunnen me ook krijgen! Van waar zijn ze?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Van Ciao Ragazzi! Heb ze zelf bij La Bottega in Hasselt gekocht.

   Verwijderen
 7. Zo'n leuke foto's! I love the arm candy! hele mooie bling bling heb je daar rond je pols hangen!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Superleuke foto's! Je armbanden zijn stuk voor stuk heel mooi, en cake-tasting... daarvoor alleen al wil ik trouwen ;)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig