8 september 2014

Olaz Total Effects 7-in-1 Verstevigende Nachtcrème

Olaz Total Effects 7-in-1 Verstevigende Nachtcrème

Tijd voor een budgettoppertje! Ik schrijf regelmatig over mooie high end producten, maar ik heb gelukkig ook nog oog voor de toppers uit de drogisterij. Olaz bijvoorbeeld, is een merk dat mij altijd goed gezind maakt. De producten zijn niet supergoedkoop, maar hebben een fijne prijs-kwaliteitverhouding. Ik gebruikte al eerder de Olaz Regenerist nachtcrème (aanrader!), maar ook de Olaz Total Effects 7-in-1 Verstevigende Nachtcrème wilde ik aan de test onderwerpen.

Het grootste verschil is meteen zichtbaar: de verpakking. Deze is best handig: een lichte en stootvrije pot mét pomp, zo blijft alles netjes, goed geconserveerd en hygiënisch achter en kan je eveneens goed doseren. Een pompje is voldoende voor mijn hele gezicht en nek, ik wrijf het open tussen mijn vingers en breng de crème dan al masserend aan.

Op zich hoef je niet per se een aparte dag- en nachtcrème te gebruiken. Het hangt er maar van af wat je prettig vindt. Zo houd ik 's avonds van een iets rijkere structuur en probeer ik verzorging te gebruiken die echt gericht is op huidherstel. De Total Effects 7-in-1 Verstevigende Nachtcrème bevat bijvoorbeeld een anti-oxidant met een beschermend en verzachtend effect, alsook hydraterende ingrediënten. De crème is niet geheel perfect, zo bengelen er achteraan de ingrediëntenlijst wel wat parabenen, maar dat ze zijn, gelet op hun plaats in de lijst, in de minderheid.

De goede ingrediënten nemen dus de bovenhand en daarmee doet deze Total Effects crème alles wat hij moet doen: de crème is niet te vet, maar wel voedend, laat mijn huid zacht aanvoelen en laat mij 's morgens ook nog redelijk menselijk (donkere kringen uitgezonderd) wakker worden. Hij werkt prima voor mijn gemengde huid, maar ik zie hem ook nog goed presteren bij een normale of lichtjes droge huid (eventueel met een serum erbij voor extra hydratatie).

Olaz Total Effects 7-in-1 anti-veroudering Nachtcrème - 50 ml voor €19,99


BeautyLoves
Share:

4 opmerkingen

 1. Wat een mooie foto!
  Het is een merk wat al heel lang bestaat!
  Het ziet er goed uit en ik ben er zo benieuwd naar. Ik zou zo graag die verstevigde huid willen ;-)
  Jong fris elastisch.
  Hier in NL zijn er vaak van die actie's de 2e gratis of voor de helft van de prijs.
  Dat is altijd mooi meegenomen.

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Olaz is echt wel een van de betere merken vind ik. Doen ook altijd betrouwbare research enzo.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dan ga ik deze ook eens proberen!
  Zoek al langer iets niet te duur dat voor meer herstel 's nachts zorgt, maar dacht altijd dat de producten van Olaz meer op de droge huidjes gericht was.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig