25 september 2014

The Body Shop Wild Argan Oil

The Body Shop Wild Argan Oil

Dacht ik Honeymania uit te roepen tot mijn all time favourite, komt The Body Shop nu met Wild Argan Oil en een volledig ritual of golden radiance. Het wordt moeilijk kiezen!

First things first, want die arganolie produceert zichzelf niet. Dus zocht The Body Shop een Fair Trade Partner in Marokko, waar de wilde arganolie met de hand wordt geproduceerd door een plaatstelijke coöperatie. De noten worden met de hand gekraakt, waarna de pitten van de noten langzaam worden geperst om de pure olie te ontginnen, die dan weer wordt verwerkt door The Body Shop.

Arganolie is geen onbekende meer in de beautywereld. De laatste jaren vind je het terug in verschillende producten, voornamelijk haarverzorging. Arganolie is rijk aan essentiële vetzuren en natuurlijke tocoferolen die goed zijn voor huid én haar.

Bij The Body Shop ging men daarom voor een volledige lijn van maar liefst negen producten in vloeibare en vaste vorm. Voor elk wat wils en voor mij vooral een must om te ontdekken tijdens een event.

The Body Shop Wild Argan Oil

The Body Shop Wild Argan Oil

The Body Shop Wild Argan Oil

Tijdens de voorstelling mocht ik genieten van the ritual of golden radiance: eerst werd mijn huid gescrubd met de Rough Scrub. Er zat wel een grof kantje aan maar het was niet té ruw, wel genoeg om je huid te verlossen van dode huidcellen en zo te laten stralen. Een laagje van de Body Butter kon niet ontbreken en het geheel werd afgewerkt met een beetje van The Radiant Oil waardoor mijn huid nog meer begon te glanzen en het licht te vangen.

Thuis probeerde ik nog de knobbelige Massage Soap, een flink stuk zeep waarmee je tegelijk kan masseren en wassen. Op termijn verdwijnen die knobbeltjes uiteraard wel, maar voorlopig vind ik het een leuke gimmick. Al is het maar zodat ik kan denken dat ik actief iets doe aan mijn cellulitis terwijl ik in de douche sta. En als de knobbeltjes verdwenen zijn, heb je nog altijd een flink stuk zeep over.

De Miracle Solid Oil is een klein tinnetje met verschillende functies. Deze voedende 'vaste olie' wordt langzaam vloeibaar door de warmte van je vingers en dan kan je hem inmasseren waar je maar wilt. Perfect voor droge plekjes zoals ellebogen, hielen en knieën maar evenzeer een maatje voor je wekelijkse manicure want ideaal om je nagelriemen mee in te smeren.

De geur van Wild Argan is trouwens net iets warmer en rijker dan deze van Honeymania, dus een ideale afwisseling nu de herfst eraan zit te komen!

The Body Shop Wild Argan Oil:
Body Butter - 200 ml voor € 16,00
The Radiant Oil - 150 ml voor € 19,00
Bubbling Bath - 200 ml voor € 12,00
Rough Scrub - 200 ml voor € 15,00
Body Lotion - 250 ml voor € 10,00
Shower Gel - 250 ml voor € 7,00
Massage Soap - 150 gr voor € 5,00
Miracle Solid Oil - 50 gr voor € 12,00
Solid Oil Lips - 20 ml voor € 7,00


BeautyLoves
Share:

10 opmerkingen

 1. Wat klinkt dat fijn ;-)
  Ik ben hier zo benieuwd naar en het zal heel goed voor de uit zijn en heerlijk om jezelf hiermee te verwennen en de huid goed mee te verzorgen.

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. voor mij blijft vanilla toch wel het fijnste.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb de body butter, and boooooy do I love it! Zo lekker rijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die producten ruiken echt goed. Ik had van The Body Shop een staaltje meegekregen, van de bodybutter, toen ik iets kocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh klinkt heerlijk! Hier ga ik eens aan snuffelen :)

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nog steeds niet naar de winkel geraakt, maar ik ben echt benieuwd naar de geur!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb deze nog vastgehad in de winkel ook. Het rook echt wel super goed. Dan vraag ik me gewoon af of die bewerkte producten ook wel beter zijn als de real deal, ondanks het feit dat ze natuurlijk mss iets minder vettig zullen zijn. Als je er andere bevindingen over hebt, mag je altjid laten weten!

  Groetjes,
  Marijs
  http://www.rooftopantics.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hangt gewoon van je voorkeur af, denk ik. Het pure spul is the real deal maar waarschijnlijk ook wat minder gebruiksvriendelijk voor sommige mensen. Met zo een body butter is het toegankelijker, soms zijn het lichtere texturen of is het wat goedkoper... Ik vind de geurencombinatie van deze lijn wel een schot in de roos, waardoor ik er dan weer wel voor val.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig