27 september 2014

Shoplog: ICI Paris XL kortingsactie


Het is weer zover: de ICI Paris XL kortingsactie! Mijn geduld werd beloond, afgelopen week kreeg ik de aankondiging in mijn mailbox en even later was mijn bestelling rond. Ik wist op voorhand wat ik wilde, ik had immers een speciale '21% wishlist' gemaakt (inderdaad, ik beperk mij niet tot boodschappenlijstjes) voor het moment suprême.Als je gebruik wil maken van de korting, gebruik dan in de webshop de code 2000200082408 (tot en met 5 oktober 2014). Voor alle duidelijkheid: ik verdien er niets aan als je deze code gebruikt, ik ben niet geaffilieerd met ICI Paris XL en ik word (jammer genoeg, haha) ook niet betaald om over deze kortingsactie te spreken. Happy shopping!


BeautyLoves
Share:

20 opmerkingen

 1. Note to self: blijf altijd wachten tot de 21% actie, want je beklaagt het je al-tijd als je net iets hebt gekocht en de actie er plots is.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. echt mooie spulletjes heb je uitgekozen.

  ik kreeg een staaltje van de eye treatment van glamglow, omdat ik het masker in de blauwe verpakking kocht. ik ben even de naam kwijt.

  psst (fluisterstemmetje).. kan het zijn dat je nog een opgemaakt filmpje op je blog moet laten verschijnen? dat ik je hieraan herinner is trouwens helemaal niet onvriendelijk bedoeld ofzo..ik ben er gewoon watertandend op aan het wachten ;D

  fijn weekend.

  liefs van saskia ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah, het hydraterend masker? Hoe bevalt dat?

   Ik heb vandaag een aantal filmpjes opgenomen, waaronder de opgemaakte producten van afgelopen maand. Vorige week is het mij niet gelukt, maar het komt eraan! Wilde eerst deze video online zetten, omdat de korting niet zo heel lang geldig is.

   Verwijderen
  2. ik moet het masker nog uitproberen :) hopelijk hydrateert het goed.

   nog veel plezier met je nieuwe spulletjes.

   ^^

   Verwijderen
 3. Super leuke aankoopjes! Ben eigenlijk benieuwd naar alles :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb gister het zwarte masker aangeschaft van glamglow. Echt een fantastisch masker. Doet een beetje vanalles, en als het lang genoeg heeft opgelegen scrub je ze er weer af. Resultaat: een stralende huid. Dit is echt het beste masker die ik ooit gehad heb!! Mijn huid is gemengd. Niet geschikt voor de gevoelige huid.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Van het zwarte masker ben ik zelf ook heel tevreden geweest. Hoop dat het witte masker even goed meevalt!

   Verwijderen
 5. Nog eens bedankt voor de heads up eh :-) Wat een mooie buit heb je zeg, je hebt je code goed benut!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zoveel moois heb je gekocht!
  Zo handig dat je daar nu met flinke kortingen kan shoppen ;-)
  Ik ben erg benieuwd naar alles en hoop dat je er nog per artikel een review over zult schrijven.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke haul, ik ga meteen ook eens kijken op de webshop, hopelijk vind ik niet teveel naar mijn goesting haha! Thanks voor de code!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik kijk ook altijd uit naar de kortingscode :) Deze week ga ik nog een bestelling maken denk ik!
  Je hebt supermooie producten gekocht, ik ben zeer benieuwd naar de eye treatement van Glam Glow

  BeantwoordenVerwijderen
 9. haha ik heb niks in huis gehaald deze keer, maar ik ben des te benieuwd naar jouw aankopen en hoe ze je bevallen :) vooral dat eye treatment lijkt me wel bijzonder

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De 21 procent-acties van de Ici Paris zijn altijd zo verleidelijk, hé! Beide Estée Lauder lippenstiften zijn heel mooi. De formulering van die lippenstiften vind ik perfect!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wow! Leuke blog heb je, ik kende je nog niet! Ga vooral zo door meis! xxxjes
  Frederique from http://fablefrique.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Erg leuk om je filmpje te bekijken en wat een mooie producten! Ik ben heel benieuwd naar de eyeliner van dior :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Over de blauwe versie van deze eyeliner heb ik al eens kort iets geschreven, mocht het je interesseren: http://www.beautyloves.be/2014/05/dior-5-couleurs-transat-edition-in.html
   Superhandig pennetje!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig