12 september 2014

Vlog: beauty event


Vorige week vrijdag kon mijn dag niet meer stuk: verlof, zon én een beauty event. Ik heb geprobeerd de ganse dag te vloggen, maar na het beauty event zat ik uitgeput in een overvolle spitstrein, dus daar zijn geen beelden meer van, uitgezonderd deze Instagram-foto met mijn Starbucks favoriet, White Cafè Mocha.


De nieuwe make-up van onder andere Dior, Givenchy en Guerlain ligt nu trouwens al in de winkel, maar ik wilde de beelden toch nog online zetten. Enkele producten gingen met mij mee naar huis en ben ik op dit eigenste moment ook aan het testen, dus reviews volgen snel!

Check trouwens de enige echte Fiat 500 by Guerlain... ik zette mij achter het stuur van dit beautymobiel maar mocht er jammer genoeg niet mee wegrijden :-)


BeautyLoves
Share:

8 opmerkingen

 1. een vlog én high-end beauty. de perfecte combinatie voor mij :)

  en wat een mooie spulletjes op het event. ik stond zaterdag al te gapen naar de dior producten in de parfumerie. mooie palettes ook.

  de fiat is ubercute :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke video! Hele mooie make-up ;-)

  Fijn weekend Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh la la, zoveel moois! <3 Hele leuke vlog.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. argh ik baalde zo dat ik niet kon door het werk, zag er super uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie nieuwe producten ! Ik denk dat ik die topcoat ook eens ga proberen. Klinkt veelbelovend.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig