14 september 2014

New in: YSL Black Opium

YSL Black Opium eau de parfum

De nieuwste geur in mijn badkamer is een newbie, want YSL Black Opium ligt nog maar sinds begin deze maand in de winkel. Normaal ren ik niet zo snel naar de parfumerie om nieuw gelanceerde geuren te ontdekken, maar ik was geïntrigeerd door de flacon en de naam. Black Opium leek mij wel iets voor mij en toen Vanessa dat bevestigde - we delen dezelfde smaak in parfums - kon ik toch niet weerstaan. Zaterdagmiddag was ik in Hasselt en bracht ik een bezoekje aan de parfumerie. Et voilà!

Mandarijn x roze peper x peer
Oranjebloesem x jasmijn
Koffie x patchoeli x cederhout x vanille

YSL Black Opium eau de parfum

YSL Black Opium eau de parfum

Volgens YSL is dit een rock chic geur en de flacon is er in elk geval naar. De zwarte flacon wordt overspoeld met glittertjes, zoals sterren in de nacht, en in de kern komt het parfum piepen. Warm, oriëntaals en helemaal iets voor mij. Of ik Black Opium als rock chic zou bestempelen, weet ik nog niet. Ik ben zelf geen uitgesproken rock chick, al heb ik wel een edgy kantje en dit weerspiegelt zich vooral in mijn accessoires, zoals opvallende juwelen, uitgesproken schoenen en ik heb ook een soft spot voor studs. Ik ervaar Black Opium bovenal als een sensuele geur die ik op dagelijkse basis kan dragen, van ochtend tot avond, want de geur blijft lang hangen en de basisnoten hechten goed op mijn huid. Niet voor iedereen, maar dat maakt parfum net zo persoonlijk. Black Opium is tegelijkertijd gourmande (zo bevat het parfum zowel fruitakkoorden als een koffie-akkoord - coffee lovers rejoice!), bloemig en sensueel. Voor mij een schot in de roos!

YSL Black Opium eau de parfum - 30 ml voor € 50,30 bij ICI Paris XL


BeautyLoves
Share:

14 opmerkingen

 1. Prachtig flacon! Ik heb niet zo'n goed beeld over de geur moet ik zeggen maar ik ben wel heel erg geintresseerd om het eens te besnuffelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kreeg er onlangs een staaltje van en was direct verkocht! Deze wil ik ook nog full size halen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. The bottle is gorgeous! I'm not too sure the scent is for me, but I'd take a whiff just the same :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik houd wel van parfums die goed blijven hangen, van die luchtige perfums zijn niets voor mij, die vervliegen echt supersnel. Ik ben wel benieuwd naar dit geurtje!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind de flacon echt prachtig, heel benieuwd naar de geur!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, prachtige flacon en ben zeer benieuw naar deze parfum.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een speciale flacon! Heel mooi! En de geur klinkt ook heel aantrekkelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie flacon! De volgende keer dat ik bij de parfumerie ben, ga ik deze zeker eens checken!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Had 'm al gezien in de vitrine van de Ici Paris, en ik bleef maar gapen. Pure glam rock is die verpakking! Ik ben heel benieuwd naar de geur, en hoop dat het echt iets voor mij is.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb deze toevallig vanmiddag op mezelf gesprayd in de INNO en ik ruik hem nu nog. Ik vind het echt een heerlijke geur en dankzij het fantastische flesje wil ik hem ook absoluut nog aanschaffen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wauw hij ziet er al geweldig uit! ik ga je even volgen, je hebt een erg mooie blog liefs

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig