15 oktober 2014

Dior Diorskin Star Foundation & Concealer

Dior Diorskin Star Foundation

Ik draag ze nu al een maandje, de nieuwe Dior Diorksin Star Foundation en Concealer. Onder enkele van mijn Instagram-foto's gaf ik al aan dat ik de producten droeg en vandaag is het tijd voor een (video)review.


Echte star quality heb ik dan misschien niet, maar met de Diorskin Star producten heb ik toch al de ultieme selfie-foundation in handen. Deze make-up laat je stralen, alsof je net onder handen bent genomen door een pro visagist en je gezicht het perfecte studiolicht vangt. Hoera!

Dior Diorskin Star Foundation

Die studio like makeup krijg je dankzij de Light Pulsion technologie, die zowel in de foundation als de concealer zit. Geïnspireerd op pro technieken geeft het je een egale teint, waarna de microfijne silicabolletjes het licht vangen en terug verspreiden over je gelaat. Die corrigerende film neutraliseert dan roodheid en andere onregelmatigheden en doet schaduwen en donkere kringen verdwijnen.

De Star Foundation (mét SPF 30!) doseer je heel gemakkelijk dankzij de stevige pomp, ongeveer twee pompjes zijn voldoende om mij een degelijke medium dekking te geven. Mijn huid is in vrij goede conditie, dus de foundation corrigeert voldoende zonder dat ik op mijn gezicht nog extra concealer moet gebruiken. De textuur is vloeibaar, maar niet lopend, en voelt een beetje gelachtig aan. Het is in elk geval geen dikke, stroeve foundation, maar eerder een product waarmee je heel gemakkelijk kan werken. Ik heb gewerkt met een kabuki foundationkwast en met de Real Techniques spons en telkens kreeg ik een mooie finish, met dat verschil dat een kwast net dat tikkeltje meer dekking creëert.

De gezonde, naturelle finish (niet te mat, maar ook niet te glanzend) houdt ook gedurende de dag goed aan. Ik poeder af met Givenchy Poudre Première en ik heb gemerkt dat mijn make-up er op het einde van de dag nog altijd heel mooi, egaal en dekkend op zit. Enkel rond mijn neus en mond zie ik de foundation wat verdwijnen en dat heeft te maken met het feit dat ik mijn gezicht daar het meeste aanraak. Mocht ik nu een hele dag van mijn gezicht blijven, zou de Star Foundation perfect blijven zitten, maar dat lukt mij vooralsnog niet.

Van de 12 beschikbare kleuren gebruik ik nummer 020 Beige Clair, de op een na lichtste kleur. In de winter, wanneer ik op mijn bleekst ben, zie ik mij opschuiven naar 010 Ivoire en dat is meteen de lichtste kleur, dus heel veel speelruimte heb ik zelf niet. Doordat er zoveel kleuren zijn, is het wel gemakkelijk om de juiste match te vinden.

Dior Diorskin Star Concealer

In dezelfde lijn ligt de Star Concealer, eveneens een verhelderende, modellerende concealer met lichtreflecterend effect. De compacte concealer breng je aan met de sponsapplicator en kan je dan uitwerken met je vingers, een kwastje of met het puntje van een spons. Dankzij de stretchy textuur vergt het slechts een kleine inspanning om hem in te werken en toch maskeert hij mijn donkere kringen perfect. Ik zou zelf wel een kleurtje lichter gebruiken dan de foundation; nu gebruik ik van beide producten de kleur Beige (020 Beige Clair voor de foundation en 002 Beige voor de concealer), voor onder mijn ogen zou ik eerder nummer 10 verkiezen voor dat beetje meer helderheid.

Dior Diorskin Star Foundation

Dior Diorskin Star Foundation

In het filmpje zie je ook hoe de foundation en concealer op mijn huid zitten, het licht helpt natuurlijk ook een handje mee, maar ik vind wel dat het effect er inderdaad erg pro like, maar toch naturel, uitziet. 

Dior Diorskin Star Foundation SPF 30 PA ++ - 30 ml voor € 49,50
Dior Diorskin Star Concealer - 6 ml voor € 33,50


BeautyLoves
Share:

14 opmerkingen

 1. Prachtige foto's, wauw! Ziet er ontzettend mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijne review! Ik heb er een staaltje van gehad en vond zijn finish erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het gaat hier om de Star foundation van Dior, maar door je uitleg heb je me wél maar mooi waterachtig gemaakt voor de Double Wear van Estée Lauder ;D

  Wat zie je er toch beeldig uit op die eerste foto.

  Nog veel plezier met je spulletjes uit het filmpje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo dat ziet er super goed uit!
  Wat een prachtige foto's en een duidelijke review.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er goed uit! Alweer een positieve review, ze stapelen zich stilaan op ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Verdorie, mijn wishlist bevat weer een item meer! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi resultaat! Deze wil ik ook wel overwegen in mijn zoektocht naar een nieuwe foundation :)

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er erg goed uit!! Ik wil m nog steeds een keer aanschaffen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind hem echt super. Het geeft je huid een mooie glow.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ziet er heel erg goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig