3 oktober 2014

Life behind the blog: september 2014
Begin september ontdekte ik de herfstnieuwigheden van onder andere Guerlain, Dior en Givenchy en zette mij ook achter het stuur van de Fiat 500 by Guerlain. Helemaal in de stijl van La Petite Robe Noire en als je de auto koopt, krijg je er een giga box met alle La Petite Robe Noire producten bij. Limited edition! Bij Givenchy deed ik een poging om in de huid van Alicia Keys te kruipen, maar laat je vooral verleiden door Dahlia Divin (review hier!).
De week nadien was het vrijgezellendag van bestie C. Over enkele weken stapt zij in het huwelijksbootje dus hadden we een fijne dag gepland. Onderweg maakt ik een car selfie, hier draag ik de nieuwe Dior Star foundation. Een review volgt snel! We gingen voor een stevig ontbijt bij Maison Blanche en zij hadden nog een kleine verrassing in petto voor de bruid to be. Attent! Aan de ingang van het Modemuseum kregen we nog enkele wijsheden mee. Het was in elk geval een dag vol fashion. Spijtig genoeg mocht de Chanel tas niet mee, maar ik ontdekte wel dat Hasselt zijn eigen Marc by Marc Jacobs winkel heeft. Who knew?!Nog meer ontdekkingen in mijn home town: Quiche Café, waar ze niet alleen quiche verkopen, maar ook bagels. Deze is met gebakken appeltjes en rozijntjes: lekker, maar een beetje wennen. Ik ben toch meer van de hartige bagels, denk ik. We krijgen ook terug een Inno! En nu maar hopen dat ze er ook Burberry en Giorgio Armani make-up verkopen. Inno Hasselt opent op 28 november, spannend! Ieeeek! Schuin tegenover de Inno opende zeer recent een Di inclusief mooi The Balm schap. Yihaa! Een avondje tapas bij El Bocado was de moeite, ik vond het erg lekker. De nachos met guacamole en salsa, inktvisringen, burrito van de chef, gegrilde inktvis en patatas met aioli zijn allemaal goedgekeurd.


Nog tot begin oktober kan je genieten van dit Hasseltse kunstwerk. Op begane grond zie je af en toe een streep verf op de huizen, maar vanop de 18e verdieping van het Radisson Blu zie je het kunstwerk in volle glorie.


Geen echte ontdekking meer, want ik ga regelmatig langs bij Tasty Bowl, maar de pad thai met scampi's had ik nog niet geprobeerd. Ik heb het wel iets milder laten maken, want op de kaart kreeg dit gerecht twee vlammetjes en ik durfde dat niet aan. It was yummy!


Als ik in de zetel zit, ligt Tigra ook altijd in de buurt. Gezellig!


Gespot in Gent: de Stadshal en de Musketon Mazda.


Een rondje Start To Run en ik zweet mij te pletter. Op 12 oktober loop ik mee met Dwars Door Hasselt dus ik ben volop aan het oefenen op mijn 5 km. De beste tijd van vorig jaar (15 minuten! Dat is toch abnormaal snel?!) zal ik niet kunnen breken, ik ben al blij als ik op een deftige tijd de eindmeet haal. De volgende dag was het een beetje fris, mijn outfit en nagels waren al helemaal mee met het komende seizoen. Het is wel vreemd om mezelf te zien met zwarte nagellak, ik ben dat niet gewoon en het is erg wennen.Een avondje thuis vierden we met sushi van bij Oishii. Als ik er nu naar kijk, krijg ik terug honger! En de pizza was anders ook niet slecht :-)

En daarmee zit september er weer op! De dagen worden korter en kouder en hoewel ik al verlang naar het volgende voorjaar, moet ik toegeven dat ik ook wel geniet van herfstavonden. Dekentje, kaarsje, theetje... dat heeft ook zo zijn charmes!


BeautyLoves
Share:

10 opmerkingen

 1. El Bocado is zalig! Ik kom daar erg graag! Ja, ja, Hasselt komt helemaal op, en gelukkig maar!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hmm, wat een heerlijke foodfoto's <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, mooi schap van The Balm! In Gent hebben ze dat niet :/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We hebben nog maar net een Di, dus we hebben er ook lang op mogen wachten. Hopelijk komt er in Gent toch nog een The Balm schap!

   Verwijderen
 4. Leuk om te lezen, die foodfoto's zijn er geweldig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke en mooie foto's! Heerlijk eten!
  Pretty bag ;-)

  Fijn en mooi weekend Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. fijne foto's en heerlijk eten <3

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig