2 oktober 2014

Louis Widmer Crème Contour des Yeux

Louis Widmer Crème Contour des Yeux

Toen ik op zoek was naar een intensieve oogomtrekverzorging, werd mij de Louis Widmer Crème Contour des Yeux voorgesteld. Met Louis Widmer bevinden we ons in de Zwitserse knowhow en meer specifiek in een anti-ageing verzorging. 

Louis Widmer Crème Contour des Yeux

Laat ik meteen wijzen op de gi-gan-ti-sche verpakking. Een 'normale' pot of tube oogcrème is 15 ml en dat lijkt weinig, maar omdat je er amper wat van nodig hebt, kom je er ook lang mee toe. Louis Widmer is echter heel vrijgevig en verkoopt deze oogcrème in potjes van 30 ml. Dubbel zoveel, terwijl de prijs heel erg betaalbaar blijft. Fijn!

Minstens even fijn is het feit dat die een oogcrème, masker en intensieve verzorging in een is. Als oogcrème gebruik ik hem 's avonds en het kleinste toefje is voldoende om mijn oogcontouren mee in te smeren. Mijn huid heeft dan de hele nacht de tijd om het goedje op te nemen. De dikke, smeuïge crème met vitamines A en E en panthenol doet dubbel dienst als oogmasker voor de vermoeide en gedehydrateerde huid. Dankzij de intensieve verzorging werkt hij zelfs als masker voor je gezicht, nek of decolleté en eveneens als verzorging voor kloven of gesprongen lippen. Multifunctioneel ten top, en dat verklaart meteen ook het grotere formaat.

Louis Widmer Crème Contour des Yeux - 30 ml voor € 23,22 bij Farmaline


BeautyLoves
Share:

8 opmerkingen

 1. Aha ik dacht wel dat je dit goed ging vinden. Dat tikkeltje meer voor de droge ogen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. het valt me op dat je, wat je ogen betreft, graag eens afwisselt. ik heb hier, sinds ik je volg, al erg veel soorten en merken van oogproducten zien voorbij komen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt! Voor mijn oogcontour heb ik niet een een holy grail of favoriet, dus ik probeer alles uit :-)

   Verwijderen
 3. Is deze creme ook goed om littekens te voorkomen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is een rijke, verzorgende en herstellende crème, dus in dat opzicht kan het zeker wel helpen, denk ik. Maar echt littekens voorkomen, daar zijn misschien meer gespecialiseerde crèmes voor?

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig