29 november 2014

The Body Shop InstaBlur Eye

The Body Shop InstaBlur Eye

Een oogschaduwprimer is niet voor iedereen een noodzaak, maar voor mij is het wel een must. Vooreerst omdat ik wat vettere oogleden heb en mijn oogschaduw het anders nooit een hele dag netjes volhoudt, maar ook omdat ik graag een laagje leg om alles te egaliseren waarna de kleuren ook beter uitkomen.

Mijn standaard primer - nu al enkele jaren - is Too Faced Shadow Insurance samen met een beetje MAC Paint Pot in Painterly. MAC kan je in ons landje vrij goed vinden, met Too Faced is dat al wat moeilijker. Ik was echter blij verrast met deze The Body Shop InstaBlur Eye

Het is geen exacte dupe van Too Faced, maar het komt er wel erg dichtbij. InstaBlur heeft een luchtige textuur en komt eerder gelig uit de tube, maar wordt vrijwel transparant op je oogleden. Ik snap dan ook niet goed hoe The Body Shop hier een tinted concealer van maakt, mijn donkere kringen zijn namelijk nog even zichtbaar. Wél legt het een soort van siliconenlaagje over je huid, waardoor deze InstaBlur Eye niet enkel perfect dienst doet ooglidprimer maar evenzeer als oogcontourprimer. Als je normale concealer wel eens in de lijntjes neigt te lopen, is dit de perfecte basis. Ook mijn oogschaduw heeft er een nieuw vriendje bij, want alles blijft netjes zitten.

Als je niet direct aan Too Faced kan geraken, is The Body Shop InstaBlur Eye zeker een waardig alternatief!

The Body Shop InstaBlur Eye - 10 ml voor € 15,00


BeautyLoves
Share:

6 opmerkingen

  1. Deze klinkt veelbelovend! Ik gebruik al jarenlang de oogschaduwbasis van Essence. Ik vind die erg fijn werken en mijn oogschaduw blijft muurvast zitten.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit klinkt heel goed. Mss eens uitproberen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh goed om weten! Ik gebruik nog steeds het NYX potlood in Milk, maar wil deze wel eens proberen.

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig