19 november 2014

UNE Night Blues


Nachtelijk blauw en een liefde voor denim, dat was voldoende voor de UNE Night Blues. Het Top 3 Eye Palette Denim Collection bevat drie koele en assige kleuren voor de perfecte blauwe smokey eye. De donkerblauwe en bruine kleur zijn beide 'sfumato' oogschaduwkleuren met een smoky poedertextuur. Ze zijn wat matter zodat je ze rokerig kan uitblenden. Het grijzige beige is wel glanzend en vormt dan het tegengewicht. De drie kleuren kan je aanbrengen voor een samenspel van licht en schaduw.

UNE Top 3 Eye Palette Denim Collection

UNE Top 3 Eye Palette Denim Collection

UNE Top 3 Eye Palette Denim Collection

UNE make-up is altijd heel erg naturel dus blijft alles erg draagbaar, zelfs een blauwe oogschaduw. Het model heeft in de campagne een volledige blauwe ooglook, maar je kan ook heel subtiel en draagbaar gaan door de kleur enkel in de buitenste ooghoek aan te brengen. Ik weet dat blauwe oogschaduw een beetje kan afschrikken, maar op deze manier vind ik het wel een fijne dagelijkse look.

UNE Top 3 Eye Palette Denim Collection

De grote verrassing uit deze collectie, is deze dubbelzijdige eyelinerkwast. Hij ziet er een beetje vreemd uit, toch? Ik heb er zelf eerst een beetje naar staan kijken om uit te vissen wat ik er nu precies mee ging doen.

De ene kant is een platte kwast met stevige en natuurlijke haartjes om je eyeliner tot aan de rand van de wimpers aan te brengen. De andere kant is een waaiervormige kwast met synthetische haartjes en het is deze waar ik zo van onder de indruk ben. Deze kwast is een beetje gebogen, waardoor hij supergemakkelijk te hanteren is. Hiermee heb ik ook de eyeliner op de foto's aangebracht. Ik heb gewoon mijn zwarte gelliner gebruikt, de kwast er lichtjes ingeduwd en dan op 1-2-3 een mooie maar ingetogen winged eyeliner mee getrokken door de kwast zachtjes heen en weer te bewegen. Het was lang geleden dat ik gelliner gebruikte, maar ik denk dat ik net de kwast gevonden heb om het klusje snel mee te klaren.

UNE Night Blues collectie - bij Di en Inno
Top 3 Eye Palette Denim Collection - 3 x 1,2 g voor € 14,99
Eyelinerkwast - € 9,99


BeautyLoves
Share:

17 opmerkingen

 1. Die kwast lijkt mij handig...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi kleuren, je hebt er ook een mooie look mee gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige look en wat een mooi palette!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je look is mooi geworden, maar ik weet het niet, het palet spreekt me niet echt aan. Het oogt zo flauwtjes...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat mag :-) UNE is sowieso gericht op natuurlijke make-up, dus de felle looks ga je daarin minder terugvinden.

   Verwijderen
 5. De look die je er mee gemaakt hebt is heel mooi ! Ik hou wel van blauw bij bruine ogen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. de donker blauwe tint vind ik wel heel erg mooi, anders dan andere tinten, mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie ooglook heb je gemaakt met dit palet. Het blauw is niet echt mijn ding

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De look die je ermee gemaakt hebt is erg mooi, maar blauwe oogschaduw vind ik bij mezelf helemaal niet mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind bruin en donkerblauw een erg leuke combinatie, leuk paletje! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hele subtiele kleuren en je hebt er een mooie ooglook mee gemaakt ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig