17 november 2014

Big kiss for Kérastase!

Kérastase Nectar Thermique

Het is een gouden jaar voor Kérastase: 50 jaar jong en nog steeds innoverend. Regelmatig worden er dit jaar nieuwe lijnen en producten voorgesteld, zoals de Kérastase CC Cream. Maar ook drie nieuwe les soins thermiques, als ultiem huwelijk tussen hittebescherming en hoogglansfinish. Mooi haar van binnen én buiten, yes please!

Ik herken het dilemma: hitte beschadigt en droogt mijn haar uit, maar zonder föhn krijg ik mijn kapsel nooit zoals ik het wil. Mijn haar au naturel laten drogen, resulteert namelijk in een coupe poedel met dubbele dosis frizz. Gelukkig kent Kérastase haar als geen ander.

Kérastase Nectar Thermique

Kérastase Keratine Thermique

Les soins thermiques strijken je haaroppervlak aan de buitenkant glad (bye, bye, frizz; hello glazuureffect), verzorgen het haar in de diepte en beschermen je haar tot slot tegen de hitte. Elke verzorging werkt op een andere probleemgebied: Ciment Thermique (niet op foto) verstevigt verzwakt haar het het Vita-Ciment, Nectar Thermique bevat het Iris Royal-complex en richt zich specifiek op droog haar, Keratine Thermique gooit zijn Morpho-Kératine dan weer tegen weerspannig haar aan. Elke verzorging heeft daarenboven actieve stoffen met thermisch beschermende eigenschappen tot een 180°C, ongeacht of je nu met föhn dan wel stijl- of krultang werkt.

Ik had al hele goede ervaringen met de Nectar Thermique - review hier! - en ik het de indruk dat deze nieuwe tubes een upgrade zijn in die zin dat ze nog meer het glazuureffect accentueren. Verder blijft de werking hetzelfde: een nootje in de handpalmen verdelen en aanbrengen op de lengtes en punten van je haar om dan een easy styling uit te kunnen voeren zonder je zorgen te moeten maken om hittebeschadiging.

Kérastase Nectar Thermique Glaçage Thermo-Seal - 150 ml  voor € 27,00
Kérastase Keratine Thermique Glaçage Thermo-Seal - 150 ml voor € 27,00
Kérastase Ciment Thermique Glaçage Thermo-Seal - 150 ml voor € 27,00


BeautyLoves
Share:

9 opmerkingen

 1. Haha mijn haar ziet er ook echt rampzalig uit als ik het natuurlijk laat drogen, ik heb ook wat hulpmiddeltjes nodig! Dit klinkt heel erg goed, maar maakt het het haar niet wat zwaarder en platter? Want ik heb namelijk ook haar dat graag plat gaat liggen, en dat wil ik graag vermijden :)

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey Sara, nee dat doet het gelukkig niet! Ik gebruik het wel niet op de wortels van mijn haar, maar verder zijn er geen restricties.

   Verwijderen
 2. Ik heb de Ciment Thermique en ben ook fan! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hip hip hoera voor Kérastase! Deze twee producten zijn niet meteen wat voor mij, maar ik ben wel een Kérastase fan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw dat klinkt goed zeg! Ik heb ook echt een pluishoofd in de winter.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nu ben ik hier benieuwd naar ;) aanstekelijk

  BeantwoordenVerwijderen
 6. This post has reminded me of something... I haven't used a heat protector since I finally got a haircut! The horror! I slacked off because my hair is shorter and much healthier now, but I guess that doesn't mean I can style it with no protector! Shame on me! Gotta dig these tubes out ASAP.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. klinkt veelbelovend. heb makkelijk haar, maar begin te merken dat sneller stug wordt dan vroeger :(

  BeantwoordenVerwijderen
 8. bij het merk kérastase moet ik vooral denken aan de shampoo cristalliste van enige tijd geleden. dat was toch wel een van de fijnste shampoo's die ik ooit gebruikte :)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig