7 december 2014

My BeautyLoves: november 2014


Het kan toch nog, een filmpje over november? Ik had even het gevoel dat ik nog maar nét een vorig favorietenfilmpje had opgenomen en dat was ook zo. De tijd vliegt maar ik ben blij want deze maand mag ik weer vieren. Mijn blogverjaardag, de eindejaarsfeesten en uiteraard mijn eigen verjaardag. Hoera!

Maar nu eerst even een terugblik. Wat een leuke novembermaand was me dat! Ik houd van make-up en daar had ik nu eens geen tekort aan de laatste weken, zoals je ook wel zult merken. Mijn excuses voor de gerecycleerde foto, by the way. De werkende blogger heeft maar zoveel tijd om foto's te maken in mooi daglicht en van dat laatste heerste er deze dagen echt een schaarste. Blijft enkel het weekend over, maar laat dat nu net het moment zijn waarop ik ook mijn boodschappen moet doen (food, baby!), het huishouden om aandacht schreeuwt (niet mijn favoriet, maar ik houd wel van een proper huis, dus ik doe het, maar niet van harte) en ik ook enkele uurtjes vrije tijd wilde samen met vriendlief. Die kerstcadeautjes kopen zichzelf niet, hè! ;-)


Handcrème (L'Occitane & Weleda Skin Food)
Estée Lauder Idealist Even Skintone Illuminator
Lush Rose Jam douchegel
Dior J'Adore eau de parfum
YSL Black Opium eau de parfum
HEMA wenkbrauwgel
Estée Lauder Double Wear mét pomp
Chanel Perfection Lumière Velvet
Chanel Camélia des Plumes highlighter
Bobbi Brown Highlighting Powder in Pink Glow
Burberry Beauty oogschaduw


BeautyLoves
Share:

14 opmerkingen

 1. Nee, de Sint is niet langsgeweest :-( Zwitserland is te ver denk ik... Net zoals jij heb ik ook droge handen en als het kouder wordt wordt 't echt dramatisch. Die whipped hand cream van L'Occitane is inderdaad echt een aanradertje. Ik vind de geur van de Rose Jam douchegel persoonlijk ook heel lekker! Er is ook een massagebar van tegenwoordig (Pearl) en die ruikt net 't zelfde, echt heerlijk. En hmmmm ja, J'Adore is echt een topgeur, zo heerlijk hypnotizerend vind ik. Waarom merken nog altijd foundation zonder pompje uitbrengen begrijp ik niet... goed om te weten dat het pompje van MAC op de DW foundation past!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De Sint heeft mij ook overgeslagen :( Dus koop ik mezelf maar cadeautjes, haha.

   Verwijderen
 2. er zitten mooie producten tussen, al werd ik wel de hele tijd afgeleid door je leuke, opvallende nagellak :D

  wat een fijn geluid wanneer je de burberry oogschaduw dichtklapt :)

  prettige zondag ^^

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. nog een vraagje. mogen we weten wat je bestelling was (eind november) bij de 21% kortingsactie bij ici paris xl? want daar ben ik dus zo benieuwd naar ;)

   prettige feestmaand gewenst verder.

   saskia

   Verwijderen
  2. De nagellak is Bourjois Turquoise Block! Nog van een zomercollectie, maar ik had zin in een fel kleurtje :-)

   Tuurlijk, mijn bestelling is geen geheim ;-) De Philosophy Microdelivery Peel (ik had daar al eens twee stalen van gebruikt en was tevreden), een nieuwe Chanel Le Volume mascara, Guerlain Super Aqua Serum Light, Flowerbomb Extreme eau de parfum (nét op dus de kortingsactie kwam mooi op tijd!), Clarins Light Perfecting gloss en een potje By Terry Baume de Rose. Daarvoor had ik echt wel die korting nodig, want de Baume de Rose is ietsje duurder dan een gemiddelde lipbalsem, helaas.

   Verwijderen
  3. Leuk lijstje :) Maar ik dacht zeker dat je ook het parfum 'le classique' besteld had. Omdat je dat parfum wel vaker koopt op het einde van het jaar, hé :D

   saskia ^^

   Verwijderen
  4. Da's waar! Maar normaal gezien heb ik van Le Classique het flesje van 50 ml en dan is die tegen december leeg. De vorige keer heb ik echter met een promotie het flesje van 100 ml gekocht dus daar heb ik nog ongeveer 1/3e van over. Ik ben er dus nog niet :-) Tegen Valentijn of zo komen er weer nieuwe sets uit dus zal zal ik mijn slag slaan, haha.

   Verwijderen
  5. hihi, veel plezier met je flowerbomb extreme parfum :)

   Verwijderen
 3. Heerlijke producten, vooral die highlighter van BB lijkt me zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie productjes! Vooral de make up die je zelf gekocht hebt is prachtig ;-)! Veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig