7 december 2014

Bobbi Brown Highlight Powder in Pink Glow

Bobbi Brown Highlight Powder Pink Glow

Als het kon, ik nam héél de Scotch On The Rocks kerstcollectie mee naar huis - look at all the pretty! Ik botste op de collectie bij Cosmeticary en deelde snel al het moois op Instagram. Mijn Malm zou zoveel nieuwigheden trouwens niet kunnen slikken, al zou ik vast en zeker wel een oplossing vinden, haha. Gelukkig hield ik het netjes en bleef het bij deze Bobbi Brown Highlight Powder in Pink Glow.

Ik had Pink Glow online al gespot en toen ik hem in levende lijve zag, wist ik het zeker: hij moest en zou de mijne worden. Geen make-uplook compleet zonder een highlighter - het is mijn redding aangezien ik geen natuurlijke éclat heb, dus ik verdoezel dat een beetje met de juiste make-up. Een mooie highlighter zorgt voor wat meer leven en een gezonde glans over mijn foundation en poeder, eigenlijk is het gewoon een noodzaak! #ofhoeikmakeupkopenkanverantwoorden #neemhetvooralnietteserieus

Bobbi Brown Highlight Powder Pink Glow

Ik ging voor de roze Pink Glow, in plaats van de meer goudbruine Bronze Glow. Die laatste is voor mij meer een bronzer, véél te donker. Maar met Pink Glow had ik direct een klik. Het geeft de meest geweldige gloed, niet te koel, al helemaal niet te warm maar wel lekker aanwezig. Het is een soort van roze dat werd geïnjecteerd met witte, heldere pigmenten die gewoon van je huid af spatten.

Hij is subtieler dan mijn Chanel Camélia des Plumes, maar feller dan de Burberry Gold Glow, die ik in de winkel swatchte, maar niet kocht wegens niet opvallend genoeg (wel een goede tip voor wie een hele subtiele highlighter zoekt). De textuur is zeer zacht, het voelt bijna aan als een crème maar het blijft een poeder en het pigment is ongelooflijk mooi. Bij gebrek aan grove glitters kan je het superfijne poeder ook als oogschaduw gebruiken, wat ik een extra plus vind.

Door het jaar vind je bij Bobbi Brown trouwens ook de Shimmer Bricks, eveneens prachtige highlighters in de gekende zwarte verpakking. Deze limited edition zit in een net iets ander doosje en ook de poedervorm is een beetje feestelijker. Ik kon alvast niet weerstaan :-)

Bobbi Brown Highlight Powder in Pink Glow - 8 g voor € 50,00 bij Parfuma en Cosmeticary


BeautyLoves
Share:

16 opmerkingen

 1. Wauw, wat een prachtig high end product! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige uitvoering! Zowel qua verpakking als highlighter.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het ziet er een prachtig product uit! Waarom heb ik nog geen enkel Bobbi Brown product?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah de Bobbi Brown collectie voor Kerst is prachtig! Mooi aankoopje heb je hiermee gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, wat een mooi product

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtig product! Bobbi Brown heeft zoveel moois!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. My god, weer een item bij op m'n BB-dreamlist!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. I absolutely do NOT need another highlighter, but I'll try to swatch this one when I'm in town this week! Burberry Gold is great for me. With my combination skin, I tend to favor subtle highlighters otherwise they could mix BADLY with my skin's natural sebum.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig