9 december 2014

Overeenkomsten tussen huid- en autoverzorging

©Digital Vision/Thinkstock​


We houden allemaal van een goede verzorging En dat hoeft niet steeds onze eigen huid te zijn. De ene investeert alles in haar huidverzorging, de andere onderhoudt graag zijn auto. Je zou zelfs al lachend kunnen stellen dat een man de huid van zijn wagen verzorgt. Het komt erop neer dat zowel vrouwen als mannen iets hebben waar ze veel tijd in willen steken, maar wist je dat er meer overeenkomsten zijn? 

Een compliment maakt gelukkig De man die zijn auto onderhoudt, doet dat natuurlijk voor zichzelf, maar ook om met zijn auto te kunnen pronken. Want wanneer de auto er goed uitziet en glimt, vinden anderen de auto ook schitterend. Hij krijgt zeker reacties hierover en dat geeft een goed gevoel! Voor de vrouw geldt natuurlijk hetzelfde: een goed verzorgde huid laat haar stralen waardoor zij complimentjes ontvangt. Ieder bereikt het op zijn eigen manier maar uiteindelijk geeft een compliment altijd een goed gevoel. 

Breed aanbod verzorgingsmiddelen Of een auto er goed uit ziet, heb je zelf letterlijk in de hand en kan bereikt worden door het aanbrengen van een autolak. Er zijn vele verschillende mogelijkheden om een wagen de juiste verzorging te geven. Zelfs voor iedere soort auto zijn speciale verzorgingsmiddelen verkrijgbaar. Daarnaast kan het een heel gedoe zijn om het juiste product te kiezen en steken ook mannen veel tijd in de uiteindelijke keuze van het juiste product. Vrouwen zijn bekend met hetzelfde dilemma, want ook voor onze huid zijn er vele middeltjes op de markt. Ieder heeft zijn eigen kenmerken, plus- en minpunten. Zoals er voor iedere auto een speciaal middeltje bestaat, vindt een vrouw voor ieder huidtype een speciale crème. Dus voor beide geldt een breed aanbod met altijd een passend product.

Verzorging biedt meer dan glans Niet alleen de bovenste laag van de auto zal door het aanbrengen van een goede lak beschermd worden, hierdoor zal ook roestvorming voorkomen worden. Dus de man die een laklaag aanbrengt, kijkt ook naar de toekomst, zodat hij er zeker van kan zijn dat zijn auto er nog lang goed uit zal zien. Ook vrouwen zijn hiermee bekend. Niemand wil graag op jonge leeftijd te maken krijgen met een ouder uitziende huid of rimpels. Voorkomen is altijd beter dan genezen, daarom wordt hier al op jonge leeftijd aandacht aan geschonken. Door middel van de juiste producten proberen wij een mooie huid te behouden en rimpels te voorkomen, om zo lang mogelijk van een frisse en gladde huid te genieten. 

Goed schoonhouden met water De vrouw kiest voor de beste make-up en de man zorgt voor de beste banden voor zijn wagen. Een flinke rit door onder andere de modder is een reden om een auto de nodige zorg te geven. Een goede afspoelbeurt is vereist om de wagen weer mooi te krijgen. Ook de make-up moet er na een lange dag weer af. Het is essentieel om je make-up te verwijderen zodat de huid weer tot rust kan komen en niet beschadigd raakt. Make-up die je laat zitten, kan er namelijk voor zorgen dat poriën verstopt raken en onzuiverheden kunnen ontstaan. Door de huid met water af te spoelen en gebruik te maken van een make-up remover kunnen we alles weer netjes weghalen. Mannen gebruiken natuurlijk water en een speciaal schoonmaakmiddel om de auto weer helemaal de oude te maken. 

Een goed middel voor langdurige bescherming Om de auto goed te verzorgen wordt deze af en toe in de was gezet. Ook als vrouwen doen we dit regelmatig. Door een goede intensieve crème, een serum of een masker op ons gezicht te smeren, geven we de huid het benodigde extraatje om er weer helemaal tegenaan te gaan.
Share:

1 opmerking

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig