9 december 2014

Givenchy Palette Extravagancia

Givenchy Palette Extravagancia

Givenchy's Extravagancia is 'slechts' de najaarscollectie, toch valt het Palette Extravagancia voor mij overduidelijk onder de noemer feestelijk. Alleen al de verpakking is een streling voor het oog: dit compacte palet met studsluiting opent het doek met een kunstige, goudkleurige tekening op zwart (faux) leder.

Givenchy Palette Extravagancia

Givenchy Palette Extravagancia

Palette Extravagancia onthult verder vier kleuren oogschaduw; twee ervan zijn matter, de andere twee sprankelender voor de feestelijke touch, maar de textuur van alle vier de kleuren is fluweelzacht. Soort van crème-in-poeder en dat werkt erg fijn.

Je kan ze laag per laag opbouwen of juist gaan voor een sprekend kleurcontrast. Omdat ze op te bouwen zijn, is de initiële pigmentatie van de glanzende kleuren niet ongelooflijk overweldigend, maar eerder semi-transparant. De matte kleuren daarentegen hebben een prima pigment en zijn een uitstekende basiskleur.

Givenchy Palette Extravagancia

Helemaal rechts zit er een mooie, roze lipstick. Niet superdekkend, maar hij geeft wel een beetje kleur en glans en de perfecte compagnon voor de eerder opvallende kleuren oogschaduw. De lipstick is wel niet afgeschermd van de oogschaduw, waardoor ik er al direct met mijn nagel in zat, een minpuntje voor de onhandige beautyliefhebber - of gebeurt zoiets alleen bij mij?

Givenchy Palette Extravagancia - 4 x 1 g oogschaduw en 1,9 g lipstick voor € 63,50 bij ICI Paris XL


BeautyLoves
Share:

14 opmerkingen

 1. Dit is een veel gebruikt palette in mijn collectie, ik vind het echt prachtig. Maar ik hou nu eenmaal van paars en goud :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De kleuren zien er mooi gepigmenteerd uit. Het paars is niet echt mijn ding.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heerlijk palette! Paars is helaas niet helemaal mijn kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De verpakking is prachtig maar de pigmentatie laat blijkbaar toch te wensen over. Ik ben zelf ook niet zo voor paars :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. een mooie variatie aan kleurtjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De lipstickkleur ziet er inderdaad heel mooi uit. Verder weet ik het precies ook niet zo goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het verrassend en toch een geslaagde combinatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Echt een super mooi pallet, op deze manier worden het meer cadeautjes voor mezelf dan voor mijn familie! #notgood

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat is een mooie palette met schitterende kleuren voor diverse make-up looks ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ohhh, wat is dit palette mooi, de lila tint vind ik echt geweldig mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind het een prachtig pallet! Ik heb het zelf ook!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig