10 december 2014

TOPIderm handcrème

TOPIderm handcrème

Wie mij volgt op Instagram - beautylovesbe - heeft het vast al gemerkt: onder de hashtag #BelgianBloggersCountowdToChristmas vind je dagelijks een fotootje van verschillende Belgische bloggers, helemaal in stijl van de nakende eindejaarsperiode. Zo plaatste ik onlangs enkele van mijn favoriete handcrèmes voor mijn iPhone-lens (binnenkort onthuld op Instagram!), want in de winter laten mijn droge handen zich kennen.

Ik moet gelukkig zelf niet al te veel kijken naar wat ik gebruik: dikke crèmes, dunne crèmes, met parfum of zonder parfum, ... ik kan overal tegen en mijn huid is dankbaar voor elk beetje hydratatie. Maar niet iedereen heeft dat geluk en sommige mensen kunnen heftig reageren op bepaalde ingrediënten.

Het Belgische TOPIderm had al een Magnesomen handcrème, die met een liquid patch technology werkt en de crème supersnel laat indringen. De ingrediënten zijn zacht, herstellend en verzorgend, maar de crème bevat wel een - hypoallergeen - parfum. Niet dat ik daar veel van ruik, want het is héél subtiel.

Meer en meer mensen hebben echter last van contactallergie, door bewaarmiddelen en parfum in huidverzorgingsproducten. Op verzoek van dermatologen ontwikkelde TOPIderm daarom ook meteen een nieuwe handcrème, dit keer zonder parfum. De TOPIderm handcrème zonder parfum is zo clean mogelijk en bevat geen parabenen, parfum of kleurstoffen. Toch krijgen je handen hiermee voldoende zachtheid en verzorging dankzij ingrediënten als olijfolie, tarweproteïnen, macadamia notenolie en palmitoleïnezuur. Het voelt voor mij wel een beetje vreemd om een handcrème zonder enig parfum te gebruiken, maar voor wie last heeft van allergie, zal deze handcrème ongetwijfeld een redder in nood zijn.

TOPIderm is te koop bij verschillende (online) apotheken, de handcrème kost ongeveer € 7,00.


BeautyLoves
Share:

3 opmerkingen

 1. Dit lijkt mij een leuk productje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben nog niet bekend met dit merk. Het klinkt veelbelovend. Al lijkt het mij ook even wennen dat er geen parfum inzit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit merk ken ik niet!
  Ik ga er zeker naar op zoek omdat mijn handen mijn visitekaartje zijn en zo droog izjn is belangrijk om ze goed te hydrateren ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig