12 januari 2015

Life behind the blog: december 2014


Ik heb een superleuke decembermaand gehad! Begin december haalden we de kerstboom uit de kelder en kreeg ik - na twee jaar zagen - eindelijk mijn Alessi kerststalletje. Supercute! Het kreeg dan een apart plaatsje op onze dressoir, want ik zag Tigra al aan de haal gaan met mijn schaapjes... ;-)


Feel the love... (and the no makeup face).


Een avondje bij P&G Beauty x een selfie stick = enthousiaste foto's.


I loooooove cheese! Dus op kerstavond zaten mijn vriend en ik gezellig op de zetel met een schotel vol kaas.


Een bezoekje Gent - 't was zo lang geleden! - en ik kocht twee Aesop producten bij Fin du Jour, wat je al kon zien in deze vlog.


Een dagje shoppen in Hasselt begon met een laat ontbijt - zeg maar brunch - bij Le Pain Quotidien. Eitjes en spek, hmmmm!


Ik spotte dit boekje bij Oui, maar liet het liggen. Ik kocht er wel een plaid van Hay voor onze toekomstige leeshoek.


Tegenwoordig vind je ook een Starbucks corner in Hasselt, met name bij Holiday Inn. Helaas hebben ze maar een beperkte Starbucks kaart (nog geen derde van een gewone Starbucks en een heel aantal dingen was bovendien op) en ik kon fluiten naar mijn White Cafè Mocha. Boe! Ik zal er dus niet snel weer passeren.


Een zijsprongetje naar Maasmechelen Village was de ideale gelegenheid om bij Ellis Burger te gaan eten. Ik ging voor de Ellis Special Bacon met een portie French Fries on the side.


Ik nam deel aan een workshop nail art bij Paplou, in samenwerking met Elfi De Bruyn. Veel hartjes voor mijn galaxy nail art!


Het was een heel bijzondere verjaardag, want mijn vriend vroeg mij ten huwelijk. Ik heb de mooie ring van Christa Reniers even moeten missen, maar sinds zaterdag heb ik hem terug, in de juiste maat.


Eind december haalde ik mijn hele beauty stash boven om the best of van 2014 te kiezen. Het resultaat zie je hier!Het nieuwe jaar werd meteen goed ingezet met een etentje bij mijn ouders - eten in overvloed! Al ging ik bij het dessert vooral voor fruit. Een nieuwe jaar x trouwen = hernieuwen van de goede voornemens, en een ervan is toch wel minder snoepen.


Check deze mooie bloemenwinkel! Ik weet niet hoe de winkel heet, maar hij ligt kortbij de winkel van Christa Reniers en Ladurée in Brussel. De etalage is alvast een pareltje! Ik houd van bloemen in huis; ik heb enkele orchideeën maar ik apprecieer ook een mooi boeket verse snijbloemen, want dat brengt echt leven en kleur in huis en ik word er meteen goedgezind van.


Over Ladurée gesproken, ze hebben er ook geurkaarsen! Ik heb niet gekeken naar de prijs en dat is misschien maar goed ook :-) Ik kocht er wel een doosje macarons, ik kon niet weerstaan!


Tot mijn verbazing zag ik deze flesjes nagellak in een etalage, in de vorm van een kerstboom. Mijn eerste reactie: "Oh, ze verkopen hier Louboutin nagellak!" Twee seconden later viel mijn frank: ik stond gewoon voor de Louboutin schoenenwinkel in Brussel! De winkel is vrij onopvallend, ik was er al eens eerder voorbijgelopen zonder dat ik het doorhad. Ik durfde niet meteen binnen gaan, maar eigenlijk had ik dat gewoon moeten doen, haha.


BeautyLoves
Share:

13 opmerkingen

 1. Mooie ring! Super dat het geen typische verlovingsring is!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. µWat leuk dat ze een boompje gemaakt hebben met de nagellakjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om te zien en nogmaals proficiat met jullie verloving!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ferme kaasschotel zeg, amaai! En wat een mooie nail art!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke fotos, sodeju die paella ziet er lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Toen ik de ring zag, dacht ik meteen dat het er waarschijnlijk eentje van Christa Reniers zou zijn. Je bent een fan van dat merk, hé. Dat heb je al wel een paar keer gezegd ;) Heb maar veel plezier met je mooie ring :)

  fijn foto overzichtje <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke foto's! :D Proficiat met je verloving! Die burger lijkt mij trouwens zo lekker :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een onwijs vrolijk artikel, natuurlijk aller eerst gefeliciteerd met je voorgenomen huwelijk, wat een prachtige ring....een plaatje zo mooi!....ook het kerststalletje vind ik heel erg grappig om te zien

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefelisitert met je verloving en geniet er van

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Proficiat met je verloving! Een prachtige, speciale maand heb je gehad afgaand op de foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zoveel leuke foto's!! En proficiat met je verloving! x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. proficiat met je verloving! wauw wat een mooie ring! heel mooie foto's, wat een kwaliteit en al die mooie zachte kleuren ook bij ladurée. prachtig! en ik wil ook een selfiestick :-)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig