14 januari 2015

Makeup snapshot: verjaardag


Tijdens mijn vakantie heb ik echt genoten van de tijd die ik had om mezelf op te maken. Spelen met make-up, dat maakt mij overduidelijk blij, haha. Op mijn verjaardag liep ik eigenlijk het grootste gedeelte van de dag rond in mijn pyjama (verjaardag = luizakkerij op z'n best) maar ging ik in de late namiddag toch aan mijn toilettafel zitten.

Mijn basis werd Diorskin Star Foundation in 020 Beige samen met de Sisley Phyto-Cernes Eclat concealer, Laura Mercier Secret Brightening Powder en Givenchy Poudre Première.

Na de oogschaduwbasis (Too Faced Shadow Insurance en MAC Paint Pot in Painterly) haalde ik alle vier de oogschaduwdoosjes van Burberry Beauty uit voor een neutrale look. Ik ben hier nog altijd dol op en kan ze alleen maar van harte aanbevelen. De volledige review met swatches en een look vind je hier!

Mijn favoriete peneyeliner is nog steeds de Diorshow Art Pen, wat een geweldig ding! Op mijn wimpers deze Estée Lauder Sumptuous Extreme mascara, die ik eigenlijk een beetje beu ben. Jep, dat heb ik net hardop gezegd. Het is de enige mascara die ik op dit moment gebruik - ik probeer ze maar een per een open te doen, want hoeveel mascara's kan je uiteindelijk op je wimpers smeren, toch? - en ik kijk nu al uit naar het moment dat ik hier afscheid van mag nemen. Het is nog steeds geen slechte mascara, maar sinds de laatste keer dat ik deze gebruikte, zijn er andere mascara's uitgekomen, die ik eigenlijk veel en veel liever gebruik. Chanel Le Volume is bijvoorbeeld de volgende die klaarligt en daar krijg ik een veel dramatischer resultaat mee.

Het NARS Virtual Domination Cheek Palette was een van mijn verjaardagscadeautjes dus uiteraard mocht deze niet ontbreken! Laguna bronzer is een geweldige match met mijn huid en ik weet niet meer helemaal zeker welke blush ik koos, maar ik gok op Deep Throat. Dankzij de Bobbi Brown Highlighting Powder in Pink Glow kregen mijn wangen extra veel glans.

Verjaardag en oudjaar staat gelijk aan lekker eten, dus moest ik mijn lippen food proof maken: eerst een laagje lippotlood en dan pas een laagje lipstick. Dit INGLOT lippotlood in de kleur 851 (INGLOT, 't is tijd voor namen in plaats van nummers) moet je niet slijpen, wat superhandig is. Matching lipstick werd Estée Lauder Pure Color Envy in de kleur Potent.


BeautyLoves
Share:

8 opmerkingen

 1. Mooi shot! Haha alle Burberry's in de mix! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zie een heleboel mooie producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke producten heb je gebruikt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die lipstick... <3 Zoveel mooie producten, dat kan niet anders dan een prachtlook opgeleverd hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het Blush palette is echt fantastisch hé! :-) De lipstick ziet er ook erg mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie producten. Die oogschaduwen sijn zo mooi. Heb er eentje van

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig