2 januari 2015

My BeautyLoves: the best of 2014


Gelukkig nieuwjaar! Het afgelopen jaar heb je hier heel wat producten zien passeren, zowel in tekstvorm als in mijn filmpjes. Een 'best of' was dan ook op zijn plaats! Het is een lang filmpje geworden met enkele uitgebreide liefdesverklaringen, maar ik beloof dat mijn volgende filmpjes terug compacter zullen zijn :-)


Lush
Ik laat een aantal producten zien, maar eigenlijk staat Lush in zijn geheel in deze best of. Een rondleiding in de nieuwe Antwerpse winkel deed mijn mond openvallen, want wat ik mocht ruiken, voelen en testen viel meer dan in de smaak. Een jaar later ben ik nog altijd verliefd en toon ik enkele van mijn favorietjes in het filmpje, zoals Ro's Argan Body Conditioner en Popcorn Lip Scrub.

Foundation
Hoewel ik nooit afscheid zal nemen van mijn geliefde Estée Lauder Double Wear, ontdekte ik in 2014 toch enkele héle fijne foundations. Elk met zijn eigen kenmerken, dus daarom zet ik drie toppers van het afgelopen jaar op een rij, van Chanel, Dior en Sisley.

Import
Aaah, de importmerken. Je weet wel, van die mooie merken die je voorbij ziet komen op YouTube of op buitenlandse blogs, maar die niet in België te koop zijn. Ik dank bij deze ook alle Chinese vrijwilligers die met mijn lijstje de Sephora trotseerden en mij aan deze make-up hielpen. Al mogen we niet klagen, want zeker de laatste jaren zijn er heel veel mooie merken naar ons landje gehaald en dankzij het wonder der webshops kunnen ook wij van al dat moois genieten. Zet je schrap voor een portie Charlotte Tilbury, Nars, Hourglass en Tarte.

Burberry Beauty
Het begon met de oogschaduw en sindsdien heb ik een niet zo stiekeme crush op het merk. Een van mijn goede voornemens is om in 2015 meer van het merk uit te testen, al zal ik daarvoor wel naar de Galeria Inno op de Louizalaan in Brussel moeten, want helaas kan je het merk nergens anders kopen - komáán, Inno, zet het op uw webshop!

Lipstick
Van glossmeisje naar lipstickvrouw. Ik deel mijn liefde voor Givenchy Le Rouge en ook de nieuwe Estée Lauder Pure Color Envy lipsticks mogen er zijn.

Givenchy Poudre Première
Van Givenchy Poudre Première kan ik met volle overtuiging zeggen dat het een holy grail is en dat terwijl het eigenlijk een los poeder is en ik in principe liever een poeder in vaste vorm gebruik. Zó goed is het.

Highlighters
Mijn collectie highlighters groeide in 2014 exponentieel, ik moest er zelfs mijn Malm voor herschikken. Een chance dat ik van organiseren en opruimen houd, haha. Die van Chanel en Bobbi Brown zijn mijn meest recente aanwinsten en zorgen voor een bom aan glans.

Random
Geen 'best of' overzicht compleet zonder een categorie random - 't kan niet altijd make-up zijn! Twee fijne ontdekkingen: de Dove Invisible Dry deodorant en de Barbara Hofmann kwastenreiniger.

Tangle Teezer
Knalroze, van plastiek en toch zijn geld méér dan waard: de Tangle Teezer!


BeautyLoves
Share:

13 opmerkingen

 1. Gelukkig nieuwjaar!
  Wat een prachtige producten die jou favorieten zijn ;-)
  Super mooie palettes etc.....
  Leuke video!
  Je hebt een mooie make-up look en schitterende sieraden aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Happy newyear!! Leuk overzichtje en zoveel mooie producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gelukkig nieuwjaar! Mooie favorieten op een rijtje, ik herken zelf enkele toppertjes. Wow, leuk dat je het NARS blush palet uit de kerstcollectie hebt kunnen bemachtigen. Ik heb zelf via Sephora.fr en de NARS webshop gekeken, maar helaas uitverkocht. Dus heb ik genoegen genomen met een ander NARS blush palet EN ik kon het Narsissist palet nog kopen via hun eigen webshop. En daar ben ik wel heel erg blij mee :-).

  Leuk filmpje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele mooie selectie heb je gemaakt! Er is best veel leuks uit 2014 gekomen, hehe :-) Happy New Year!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke favorieten. Vooral die merken die hier niet verkrijgbaar zijn, maken mij nieuwsgierig ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel leuke favorieten! Echt fijn om te zien! Ik wou instantly bepaalde producten proberen!
  Wel wil ik vragen naar je mening over de Rouge Volupté van YSL, want het verbaasde me eigenlijk wel dat je deze niet vermeld hebt :p Zijn Givenchy en Estee Lauder beter als deze van YSL naar jou mening? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb een Rouge Volupté van YSL gehad. Prachtige verpakking, echt wel de mooiste uit mijn collectie en een heel mooi pigment. Maar ook wel érg creamy en daardoor niet altijd even netjes aan de liprand. Hij blijft veel minder lang zitten dan vb. een Givenchy Le Rouge. Dus voor mij geen ultieme favoriet, waardoor ik hem niet vermeld heb ik mijn filmpje.

   Verwijderen
 7. Gelukkig nieuwjaar :)

  Oh, maar voor mij hoef je je filmpjes niet compacter te gaan maken, hoor :D

  Leuk overzichtje.

  En de producten die ik het afgelopen jaar kocht nadat ik er op je blog positieve dingen over hoorde, zijn niet op 2 handen te tellen.

  Ga zo door :)

  Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo'n leuke producten allemaal. De Charlotte Tilbury en Hourglass producten zijn mijn favorieten van dit jaar. Oh en de Tangle Teezer gebruik ik ook heel veel.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. oehh fijn om te horen dat Laguna niet zo dramatisch is, durfde hem nooit bestellen om die reden, ben zo bleek als jou.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Happy New Year! Heel wat fijne favorieten! Ik ben wel heel benieuwd naar die Hourglass make upjes. Misschien dat ik dat blush palette dit jaar wel ga inslaan ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooi lijstje! (PS Burberry is online te koop via hun eigen webshop, mét free standard shipping ;-) >> http://be.burberry.com/make-up-looks-collections/)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig