29 december 2014

VLOG: Kerstweek #1


Het is al even geleden, maar hier is een nieuwe vlog! Tijdens de kerstvakantie neem ik mijn camera overal mee naartoe en leg ik mijn avonturen vast op de gevoelige plaat. Om de filmpjes niet eindeloos te laten duren en om mijn laptop niet te veel te belasten (het ding is in se een fossiel dus het heeft me drie pogingen gekost om het filmpje volledig te laten renderen - oeps) krijg je vandaag deel een te zien en volgt deel twee (en waarschijnlijk ook deel drie, haha) snel. Enjoy!

De foto hierboven is trouwens getrokken bij Fin du Jour in Gent, waar ik ook ben langsgeweest voor wat hoognodige Aesop skincare ;-)BeautyLoves
Share:

11 opmerkingen

 1. oeh, ik heb echt uitgekeken naar deze vlog :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. leuk gemaakt :)

   ik was al een tijdje razend benieuwd naar je parfum stash en nu toon je hem in je vlog. Ik weet niet waarom ik dacht dat je veel meer parfums in je kast had staan ;) mooie collectie :D

   Leuk dat je pomme duchesse hebt gegeten met Kerst. Ik at er ook, maar dan degene die mijn schoonmoeder zelf had gemaakt, met spuitzak en al :p

   leuke vlog ;)

   Verwijderen
  2. Ik probeer mijn stash onder controle te houden :-) Dus ik houd enkel de parfums die ik echt blijf dragen. Anders is er geen houden meer aan, haha.

   Oh amai, zelfgemaakte pommes duchesse! Voor oudjaar heb ik er hier ook voorzien, maar niet zelfgemaakt, wel zelfgekocht ;-)

   Verwijderen
  3. Ah, ik zat nog te denken aan een parfum dat je had toen je pas filmpjes begon te maken. Er was toen een parfum bij dat je vernoemde in een stash filmpje en waarvan je had ingeslagen. Je had 3 flessen ervan, denk ik. Maar die zag ik er nu niet meer bij staan in je kast. Inderdaad, als je je stash niet onder controle houdt, is er geen houden meer aan :D

   Goeienacht en nog heerlijke feestdagen gewenst :)

   Verwijderen
  4. Dat bewuste parfum heb ik nog! Twee flessen ervan zijn op, ik heb nu nog eentje over. Het is de Emporio Armani Remix, niet meer te koop in België, reden waarom ik er zoveel mogelijk kocht :-)

   Verwijderen
  5. echt ontzettend fijn vind ik het wanneer je reageert op mijn comments :D het is hier een echte dialoog geworden :D

   Maar nu moet ik écht gaan slapen. Goeienacht..zzzz....:)

   Verwijderen
 2. Wat een leuk filmpje. En Gent is zoooo herkenbaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke video! Wat een gezellig week, en lekker druk ook. Ik zou dat echt niet kunnen, alles zo filmen, ik zou het gewoon rats vergeten denk ik, of toch de helft van de tijd zou ik er pas te laat aan denken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik doe dat ook :-) Uiteindelijk laat ik hier maar een klein stukje zien en ik denk vaak achteraf dat ik eigenlijk beter de camera had uitgehaald. Maar gewoon genieten van de vakantie hoort er ook bij en dan hoef ik niet constant een camera in mijn handen te nemen :-)

   Verwijderen
 4. Super leuk filmpje!
  Ik ben al zo lang niet in Gent geweest!
  Het zal er komend jaar toch eens van komen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke vlog! Ik wil ook al een tijdje zo'n extra lamp kopen voor foto's te maken. Ik ga is kijken op Bol.com ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig