25 februari 2015

L'Oréal Paris x MakeUp Genius

MakeUp Genius app

Hoe testen jullie make-up? Ik probeer altijd voor kleuren te gaan die mij staan, om miskopen te vermijden. Meestal gok ik wel juist en uiteraard probeer ik op voorhand zoveel als mogelijk te testen, maar dat lukt niet altijd en overal. In de drogisterij bijvoorbeeld zijn er in principe wel testers te vinden, maar soms zijn ze spoorloos verdwenen of zien ze er na verloop van tijd erg groezelig uit. En let's face it: niemand zit graag met miskopen opgescheept. Want dat groene oogschaduwquad kan er mooi uitzien in de pan, maar als het mij omtovert tot een oger lookalike (hello, Shrek!), laat ik het liever liggen.En toen ontdekte ik de (gratis!) MakeUp Genius app van L'Oréal Paris. Ik kreeg het mailtje binnen en twee minuten later zat ik ermee te spelen. In het filmpje zie je exact hoe het werkt en ik kan je zeggen: het is serieus freaky hoe realistisch het eruit ziet!

De MakeUp Genius app scant je gezicht en volgt ook je bewegingen, dus eigenlijk 'pas' je de make-up live op je gezicht. Je kan kiezen uit voorgevormde looks, losse producten die in de app staan maar ook producten in de winkel proberen door simpelweg de barcode te scannen. En laat dat nu net zo handig zijn als je staat te twijfelen tussen twee tinten roze of rood maar er geen testers zijn!  Uiteraard moest ik het zelf ook proberen en helemaal bovenaan zie je het resultaat: een rokerige look met veel kajal links en een kleurrijke pauwenlook rechts met bronzer, blush en een nude lipstick en dat allemaal op nog geen twee minuten. Ik ga mij hier nog een hele avond mee amuseren, denk ik zo... :-)
Share:

8 opmerkingen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig