4 februari 2015

Share the love: YouTube


Beautylovers aller lande, verenig u op YouTube! Je vindt er beautykanalen te over en met een simpele muisklik bekijk je een filmpje van een gelijkgestemde ziel van eender waar ter wereld. Ik ben zelf dan ook geabonneerd op heel wat kanalen en probeer mijn lijst regelmatig aan te vullen. 

Vandaar een kleine share the love. Niet voor the usual suspects aka de supergrote VS en VK bloggers/vloggers, maar eerder een aantal minder evidente of kleinere kanalen waar ik zeer graag naar kijk en die zeker meer liefde verdienen.


aLoveTart - Mary is een Amerikaanse vlogger uit San Diego en ze is dol op nagellak. Er verschijnen op haar kanaal dan ook regelmatig nagellakvideo's, maar ze maakt evenzeer tutorials en filmpjes over haar opgemaakte producten. Ze is superlief, staat met beide voeten op de grond en lijkt me gewoon een toffe madam.


Ally Valentine - Ally is een handtassenliefhebster en alleen al daarvoor vind ik haar geweldig. Regelmatig koopt ze een nieuwe designer bag en dan krijg je er een review van te zien. Ze is daarin steeds eerlijk en het is fijn om via een ander eventjes mee te kunnen genieten van zo'n mooie collectie. Ook beauty en lifestyle komen langs op het kanaal van deze Britse lady.


Queen of Sheba - Via Ally Valentine kwam ik op het kanaal van de Australische Queen of Sheba. Ally deed een beauty swap met Angela, ik klikte door en abonneerde mij stante pede. Angela is een superlieve en spontane PR lady met uiteenlopende filmpjes. Onlangs ging ze op reis naar Hawaï - check zeker de leuke Hawaï-vlogs waar ook haar man Phil in voorkomt - en dat zorgde voor een geweldige Sephora beauty haul en een fantastische designer haul.


maggiesmakeuptv - Maggie houdt van make-up en daar kan ik mij helemaal in vinden! Onlangs begon deze Canadese vlogger met een Makeup Declutter Series en daar zit ik dan gefascineerd naar te kijken. Enjoy!


MsGoldgirl - Marnie is een stay at home mom die van YouTube haar beroep heeft gemaakt. Ze is welbespraakt en rechtuit en daar apprecieer ik haar alleen maar om. Ze maakt verschillende soorten filmpjes - beauty, empties, tutorials, lifestyle en vlogs - en post heel regelmatig dus er is altijd wel iets om naar uit te kijken.


missmai27 - Sanni is een visagiste die in Parijs woont en regelmatig nieuwe filmpjes online zet waarin ze haar technieken met ons deelt. Deze met de tips en tricks voor overhangende oogleden is al enkele jaren oud, maar blijft een toppertje!


Sharon Farrell - Sharon is een Ierse visagiste die in Australië woont en werkt. Ze maakt draagbare en haalbare looks en haar video's zijn doorspekt met haar geweldige accent en humor. En ik ben maar een klein beetje jaloers op het fantastische weer dat ze daar heel het jaar door heeft.


Shelbey Ashburn - Shelbey is een Amerikaanse studente die regelmatig looks en reviews online zet. Ze werkt ook vaak met minerale make-up van Bare Minerals, dus als dat je ding is, is haar kanaal zeker een aanrader.

Ik volg uiteraard nóg meer kanalen, maar voorlopig houd ik het bij deze selectie. Hebben jullie nog YouTube aanraders? Deel ze in de comments!


BeautyLoves
Share:

16 opmerkingen

 1. Oh leuk! Voor mij voorlopig nog allemaal onbekend, maar ga deze kanalen zeker even checken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ook de belgische youtubers heel tof. Dresses and daisies and beautyandfashioncorner (Hannelore) zijn superlief. Daarnaast is the imagepartner heel spontaan. Ik ben dol op hun filmpjes. (en natuurlijk ook mijn eigen kanaal ;))

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yes, Belgische vloggers zitten ook in mijn abonnementenlijstje! Maar nog niet allemaal, zal nog eens verder moeten graven.

   Verwijderen
 3. Bedankt voor de tips! Ik kende ze allemaal nog niet, maar ik ga zeker eens een kijkje nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben een echte YouTubemaagd wat beautykanalen betreft :) Ik hou het voorlopig op blogs, het zal de leeftijd zijn zekers? ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha! Da's niet erg en dat mag :-) Al zijn de vloggers hierboven ook niet piepjong, wat voor mij wel een pluspunt is.

   Verwijderen
 5. Oops, ik ken geen enkele van deze youtubers!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Van sommigen had ik toch al wel gehoord of toch toevallig al wel eens iets gezien, maar ik ben niet zo into het volgen van buitenlandse bloggers/vloggers omwille van het feit dat de verkrijgbaarheid van de producten hier anders ligt of gewoon veel duurder is, en dan vind ik het zo'n zonde om je ogen uit te kijken aan al die mooie producten en van je tijd dus omdat het hier niet, slecht of duur verkrijgbaar is.
  Maar heel leuk lijstje heb je, waarom volg jij ze??
  Groetjes, Inge.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind het fijn dat ik ook echt volwassen vrouwen met beautykanalen vind met elk hun eigen sterktes en karakters, vrouwen met een job en/of kinderen, die dan ook nog eens dezelfde interesse hebben en er tijd voor vrij maken om zo'n kanaal te onderhouden.
   Dat van die producten kan ik begrijpen, maar daar heb ik minder last van. Veel dingen komen nog wel uitgesteld naar Europa, zeker de grote internationale merken en voor de merken die enkel in het buitenland te koop zijn, leg ik dan een wishlist aan voor het moment dat ik ze zelf kan kopen. Ook al kan dat soms lang duren ;-)

   Verwijderen
 7. Ally Valentine volg ik al een hele tijd. Vooral haar designertassen en andere accessoires (sjaals, juwelen..) vind ik fijn om naar te kijken. Bloggers en Youtubers die over high end beautyspulletjes vertellen hebben sowieso mijn voorkeur. Als het over Essence of Catrice gaat merk ik dat ik me niet zo goed concentreer, oeps ;) Het heeft misschien ook met mijn leeftijd te maken (35 jaar)? Ik denk dat jij ook liever info krijgt over high end spulletjes ;) Het is ook een belangrijke reden waarom ik ook dagelijks jouw blog bezoek, veel high end, mmm ;D

  Zelf zie ik ook graag mensen van mijn leeftijd (ongeveer) op Youtube en blogs, net als jij hierboven in de comments ook al aangeeft.

  Zelf volg ik 'TheClaudiaCouture' ook graag :)

  Queen of Sheba ken ik ook sinds kort.

  Saskia °°

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Verder kijk ik ook graag naar ASMR filmpjes. Ik ben steeds op zoek naar echt goede filmpjes over ASMR. Albinwhisperland vind ik soms goede filmpjes maken. Ken je ASMR?

   Saskia °°

   Verwijderen
  2. TheClaudiaCouture ken ik nog niet, moet ik sebiet eens opzoeken!
   En ik ben wel bekend met ASMR, maar eigenlijk kijk ik daar niet naar. Al zal ik dat kanaal dat jij hier vernoemt, wel eens bekijken.

   Verwijderen
 8. Vooral het filmpje met de titel 'Gently Playing With Hair (Soft Spoken ASMR)' van Albinwhisperland vind ik fijn. Ik kijk er zoooo vaak naar, want hetgene ze daar vertelt en wat ik daar zie maakt me rustig :) Maar nu laat ik je verder met rust over het onderwerp ASMR ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke blog post, even een vraagje ik heb al een tijdje een engels talig kanaal met als onderwerp fashion en beauty. Ik denk er over na om ook een Nederlands talig te starten aangezien ik van België ben. Alleen weet ik niet of er een audience voor is dus wou ik eventjes bij jouw of diegenen die je blog lezen horen dat als ik een Nederlands kanaal start of jullie zouden abonneren ?

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig