13 maart 2015

De lente in met Lush!


Een beetje lente, een beetje Pasen, maar vooral veel nieuwe Lush goodies voor in de badkamer! Alle producten (en dat zijn er meer dan wat ik vandaag laat zien) zijn nu al verkrijgbaar bij Lush, in de winkels en online. De vijfkoppige selectie van vandaag is in elk geval volledig veganistisch!


Golden Egg bath bomb melt - € 5,95
Een kleine flashback naar Pasen vorig jaar, toen de Lush paasklokken ook al met de gouden eieren gooiden. De zalige Golden Egg ruikt nog steeds naar de geur van Honey I Washed The Kids - honing en toffee, what's not to like? - en voorzien van een royaal laagje glitters. Liever geen glitters in je bad? Spoel dan even de Golden Egg af onder de lavabokraan, dan ben je direct van die glitters verlost.

Het is dus eigenlijk een combinatie van een bath bomb - bruis en wat schuim, maar geen grote bubbels -  en een bath melt wat dus eigenlijk leidt tot ultieme verzorging. Dat laatste krijg je door de Fair Trade Colombiaanse cacaoboter, wat je huid heel goed verzorgt. Deze vind ik superlekker, alleen al voor de geur!


Somewhere Over The Rainbow zeep - 100 g voor € 6,50
Somewhere Over The Rainbow is compleet nieuw en heb je dus nog niet eerder bij Lush kunnen ruiken. De geur is zonnig en zomers, met roos absolue, Siciliaanse mandarijn en nerolie-olie.

De zepen van Lush zijn altijd gigantisch groot en dan kan je er zelf naar gelieven een stukje van laten afsnijden. In 't groot bevat Somewhere Over The Rainbow letterlijk alle kleuren van de regenboog. Ik ben wel supercontent met het roze-met-blauwe stukje dat ik kreeg; ik word er gewoon zo vrolijk van!

Voor het gemak heb ik hem in twee stukken gesneden - het ene ligt ingepakt in mijn badkamerlade, het andere stuk ligt nu aan de wasbak om mijn handen te wassen. Heel erg veel schuim komt er niet van af, maar mijn handen worden wel proper en da's natuurlijk wel wat telt.


Hoppity Poppity bath bomb - € 3,95
Hoppende konijntjes in je bad, het kan erger. Hoppity Poppity ruikt voor mij eerder fris en een beetje poederig, alsof je met een konijntje in een fris groen grasveld zit. Voor de geur werkte Lush met lavendel absolue, limoenolie en violenblad absolue. Het is een bath bomb, dus je krijgt wat gebruis en geknetter (knettersnoep! Neemt me keihard terug naar mijn jonge kinderjaren en de snoepwinkels van weleer) maar geen royale bubbels en nadien is je bad melkachtig wit.Pot O’ Gold shower jelly - 100 / 250 g voor € 5,95 / 11,95
Naar dit product heb ik met open mond zitten staren. Als je het deksel van Pot O' Gold haalt, lijkt het wel alsof deze shower jelly gemaakt is van puur bladgoud en je ermee kan beginnen verven. Hoe Lush het doet, geen idee, maar Pot O' Gold valt in elk geval op!

Ik heb vroeger wel al eens een shower jelly gehad, dus ik wist wel waar mij aan te verwachten. 't Is een beetje een drilpuddinkje en dat maakt het soms een beetje glibberig om te gebruiken. Een beetje ervan af knijpen en dan gewoon met een washandje aan de slag. Dan hoef je niet het hele stuk te gebruiken en is er geen glibbergevaar.

Als ingrediënten en geurelementen zie ik ananassap (het bevat enzymen die de dode huidschilfers mee helpen 'opeten'), zoete sinaasappel, vanille en kruidige mirre. De geur is vrij sterk en aanwezig en ik denk dat het voor sommige mensen wel wat too much kan zijn. Net als de kleur is dus ook de uiteindelijke geur spectaculair en uniek.


Bunch Of Carrots bubble bars - € 9,95
Bunch of Carrots is een rerun van vorig jaar - niet om in je bad te gooien, wel om onder de kraan te zwengelen. De textuur is ietwat harder, waardoor je ze meermaals kan gebruiken en gewoon laten drogen na gebruik - dat verzacht de prijs ook meteen. 't Is een beetje als recycleren want deze bubble bar zorgt keer op keer voor een bad vol bubbels met een oppeppende geur (buchu, citroen en grapefruit).
Share:

6 opmerkingen

 1. Dat zijn echt superleuke producten. Ik ben dol op nieuwe Lush collectie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben heel benieuwd naar de wortels

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zalige collectie! En dat konijntje... te schattig om te vermoorden :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke collectie. De wortels vind ik heel fijn werken

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat konijntje staat op mijn wishlist, zo cute! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke review over de producten! Ik gebruik momenteel ook een shower jelly en ik wist gewoon niet waar te beginnen! Er een stukje van af doen en je daarmee wassen, lijkt mij echter een slecht idee: de stukjes lossen niet echt op waardoor de gluvber naar het afvoerputje gaat en de douche kan verstoppen. De massa in z'n geheel gebruiken (vasthouden met je volledige hand en over jouw lichaam slieren) lijkt mij een beter plan! (Zo doe ik het ook en er komt glad schuim van af!) :)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig