21 mei 2015

GOSH Velvet Touch Lipstick in Mandarina & Flirty Orange

GOSH Velvet Touch Lipstick

Even een korte voorbeschouwing: ik ervaar oranje als een vrij moeilijke kleur om te dragen. Ik denk dat er mensen zijn die er goed mee weg komen, maar bij mij botst het een beetje met mijn teint. Het hangt er dus een beetje van af welke ondertoon je hebt, en daarom vind ik deze producten niet helemaal tot hun recht komen op mijn lippen.

GOSH Velvet Touch Lipstick

GOSH Velvet Touch Lipstick

Maar kijk hoe mooie ze in de tube zijn! Dit zijn twee nieuwe, zomerse kleuren van GOSH - links Mandarina en rechts Flirty Orange. De ene wat lichter, de andere full-on kleur en toch elk opvallend op hun eigen manier.

GOSH Velvet Touch Lipstick 152 Mandarina

GOSH Velvet Touch Lipstick 153 Flirty Orange

De Velvet Touch Lipsticks zijn erg creamy en glijden gewoon over je lippen. Aan pigment en kleur geen gebrek en de finish is zowat satijnachtig. Ze zijn niet supermat, waardoor ze comfortabel blijven aanvoelen, noch glossy, waardoor ze niet van mijn lippen glijden. Zorg er zeker bij Mandarina voor dat je lippen volledig vetvrij en proper zijn, dan hecht de kleur het beste en krijg je een egaler resultaat. Flirty Orange is wat dieper oranje - een zomerse vervanger voor het klassieke rood! - en kan daarom ook wat meer aan. Jammer genoeg niet mijn kleuren!

GOSH Velvet Touch Lipstick in 152 Mandarina en 153 Flirty Orange - € 9,49 bij Kruidvat
Share:

6 opmerkingen

 1. Ooh jammer dat je ze niet echt jouw kleurtjes vindt. Vind nochtans de Flirty Orange mooi bij je staan! Maarja, ik en ondertonen, what do I know :p

  x Aurélie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het leuke kleuren, maar het zouden ook niet mijn kleuren zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi, ik vind de kleuren allebei mooi, en ik vind ze eigenlijk wel leuk staan bij jou als ik ze zo zie.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Flirty Orange vond ikzelf nog wel leuk staan bij mezelf, maar de andere is ook minder mijn ding. Maar ik denk dat een zuiders type wel perfect deze tinten zonder moeite kan dragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. de lichte lijkt me wel nog wat voor mij! die donker oranje vind ik bijna niemand staan omdat het de tanden zoveel geler doet lijken ,meh

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig