20 mei 2015

Guerlain Écrin 1 Couleur & Cils d'Enfer So Volume!

Guerlain Écrin 1 Couleur

Enkele weken geleden maakte ik kennis met de nieuwigheden van Guerlain. Heel wat moois dat intussen allemaal in de parfumerie ligt te wachten op de nodige ooh's en aah's. Voor een visuele terugblik op het event verwijs ik je graag naar dit album op mijn Facebook-pagina - die boeketten zijn to die for!

Guerlain Écrin 1 Couleur

Guerlain Écrin 1 Couleur

Opvallend: geen paletjes bij Guerlain, maar een terugkeer naar de mono's! De nieuwe Guerlain Écrin 1 Couleur zijn individuele oogschaduwdoosjes in drie verschillende finishes - mat, iriserend en satijn - en laten toe dat je je eigen kleurenpalet samenstelt. Misschien niet altijd even reisvriendelijk voor wie graag veel kleuropties meeneemt, maar wel erg mooi om naar te kijken. Elke oogschaduw zit in een goudkleurig doosje dat mij aan een goudstaaf doet denken, met een (vrij degelijke!) dubbelzijdige applicator en een spiegeltje.

Guerlain Écrin 1 Couleur

Van links naar rechts zie je 01 Taupe Secret, 02 Brownie & Clyde en 03 Blue's Brothers. De textuur is fijn, superzacht en brengt gemakkelijk aan op mijn oogleden. In de swatch komen de mattere Brownie & Clyde en Blue's Brothers ietsje minder gepigmenteerd over, maar met een kwast en op mijn oogleden merk ik daar niets van. De kleuren hechten goed aan mijn ogen en blijven ook de hele dag netjes zitten - volledigheidshalve wil ik toch nog eens vermelden dat ik altijd (maar dan ook echt altijd en bij elk merk oogschaduw) een primer gebruik omdat ik vettere oogleden heb en ik het niet wil riskeren dat mijn make-up in de lijntjes kruipt of vervaagt.

Guerlain Écrin 1 Couleur

Guerlain Cils d'Enfer So Volume

Taupe Secret en Brownie & Clyde kregen de laatste maand trouwens de hoofdrol in mijn make-uplook. Twee rustige maar prachtige kleuren die perfect passen in een snelle make-up voor het werk. Op zich kan je ook met slechts een kleur werken, maar ik breng graag wat diepte aan in de arcadeboog. Taupe Secret zit dus op mijn ooglid en Brownie & Clyde in de arcadeboog. Simpel, snel en toch chic!

En dat brengt mij meteen bij de mascara want ook dit is een nieuwe, Guerlain Cils d'Enfer So Volume in de kleur Noir Profond. Diepzwart, dus en so volume, inderdaad!

Guerlain Cils d'Enfer So Volume

Guerlain Cils d'Enfer So Volume

De compacte verpakking is een combinatie van zwart en goud en het borsteltje is smal met een massa kleine elastomeren spikes. Die spikes grijpen mijn wimpers echt vast vanaf de wortel en ik merk dat de mascara daardoor heel goed aanbrengt en direct voor volume zorgt. Ik zigzag het borsteltje door mijn wimpers vanaf de wortels om zowel volume te creëren als mijn wimpers te doorkammen. Twee laagjes doen het hem (een derde zou al snel too much zijn) en de mascara blijft de hele dag perfect zitten. In vergelijking met andere mascara's krijg ik van Guerlain Cils d'Enfer So Volume meer een 360° waaiereffect en zitten mijn wimpers direct in de krul, zelfs zonder wimperkruller. Het is niet het fluttery million lashes volume van YSL Volume Effet Faux Cils, noch het wham-bam-volume van Chanel Le Volume, maar het uiteindelijke resultaat zit tussen die twee in, met een mooi waaier- en kruleffect. Voor wie net als mij van volumineuze wimpers houdt, het ontdekken waard!

Guerlain Cils d'Enfer So Volume mascara in Noir Profond - 8,5 ml voor € 34,12
Guerlain Écrin 1 Couleur - 2 g voor € 33,09
Share:

4 opmerkingen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig