4 juni 2015

My BeautyLoves: mei 2015


Woehoe! We gaan het weekend (bijna) in én het is gewoon superlekker weer. Ik weet nog niet wat ik morgen aantrek, maar het zal in elk geval een zomerse outfit zijn. Mijn stem is in dit filmpje ook nog steeds brak, ik sukkel helaas met een zeer hardnekkige verkoudheid. Maar niet getreurd, vandaag gaat het over all things beauty!


Estée Lauder Double Wear Light foundation: nog steeds mijn dagelijkse foundation met een SPF10. Ik heb mezelf voorgenomen om eens een foundation volledig op te maken, 't is tijd voor lenteschoonmaak deluxe in mijn badkamer dus hoe kan dat beter dan producten die ik goed vind, ook effectief te gebruiken?
Sisley Phyto-Cernes Eclat concealer: ik laat de nieuwe Clarins concealer nog even aan de kant en geef voorlopig nog de voorkeur aan deze van Sisley. Ge-wel-di-ge concealer! Niet goedkoop maar daar tegenover staat dan weer dat je een riante hoeveelheid concealer krijgt.
Chanel Vitalumière Compact Douceur: een poederfoundation die ik als setting poeder gebruik. Een perfecte metgezel voor mijn Estée Lauder Double Wear Light want biedt een beetje extra dekking en geeft een mooie, gezonde finish.
Bourjois Nude Smoky in Rose Boudoir: en dan specifiek de lichte oogschaduw die ik gebruik als highlighter en voor de binnenste ooghoek
Guerlain Écrin 2 Couleur in Taupe Secret en Brownie & Clyde: in combinatie met de highlighter van Bourjois was dit mijn ooglook deze maand!
YSL Volume Effet Faux Cils mascara: een beetje goud en bling in dit filmpje met dank aan YSL!
Bobbi Brown Pink Cheek Palette: een limited edition uit de lentecollectie, als ik mij niet vergis. Ik heb er nog net eentje kunnen scoren bij Parfuma, en ik houd van de combinatiemogelijkheden die dit palet mij biedt.
The Body Shop Vitamin C Glow Boosting Moisturizer en Instant Glow Enhancer: oh, The Body Shop, hier heb je mij echt een groot plezier mee gedaan! Perfecte producten voor mijn huid en ik ben dol op de geltextuur van de moisturizer.
Eucerin AQUAPorin ACTIVE: hydratatie, hydratatie, hydratatie! En je kan nog altijd meetesten, lees er hier meer over :-)
Garancia Immortal Express Shot: de Red Bull onder mijn huidverzorging.
Kneipp douche foam in Morning Kiss: ik ga voor een twee in een, een goede doucheschuim om tegelijk als scheergel in te zetten. Tijdswinst, heet zoiets.
The Body Shop Virgin Mojito: zomer, nee... mojito in een potje!
Matrix Biolage Cleansing Conditoner voor fijn haar: wie had gedacht dat uitgerekend ík het wel met deze cleansing conditioner zou kunnen vinden? Ik niet en net daarom: aangenaam verrast en met recht en rede in My BeautyLoves.
Redken Braid Aid: de redder in nood voor mijn flou haar! Al enkele keren gebruikt om mijn visgraatvlecht helemaal perfect te krijgen en jep... ik ben overtuigd.
Share:

6 opmerkingen

 1. Ik probeer tegenwoordig ook alles braafjes op te maken. De EL DW Light blijf ik ook een topper vinden, zeker nu 't wat warmer wordt. Die YSL mascara klinkt super, hopelijk is de vernieuwde formule even goed. Mijn ogen hebben ook zo veel mogelijk hydratatie nodig, dus ik doe ook altijd mijn ganse oogcontour. Ben ook eenooooorm benieuwd naar de nieuwe mojito lijn van TBS, echt iedereen is ZO enthousiast, niet normaal. Smart indeed van TBS!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, proberen doe ik wel, maar het gaat soms heel langzaam ;-)
   En yes, je moet echt aan die Mojito gaan ruiken, za-lig!

   Verwijderen
 2. Even een vraagje...Welke make up setting spray zou jij aanraden? Thanks!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Op dit moment gebruik ik terug MAC Fix+, dat verfrist, haalt het poederige weg en zorgt algemeen voor een mooi effect. Niet echt gelabeld als setting spray, maar het werkt zo wel voor mij. De Kenzoki Eau Douce de Lotus Frais vond ik ook superfijn (geweldig fijne spraykop ook, MAC Fix+ sprayt iets 'harder', Kenzoki is echt een fijne nevel). Jane Iredale Smell The Roses werkte ook voor mij en Caudalie Eau de Beauté heb ik er ook al voor gebruikt (wel een specifiekere, kruidigere geur, dus daar moet je voor zijn). Heb net die van Smashbox gekocht, maar daar kan ik nog geen verdict over uitspreken :-)

   Verwijderen
 3. ik ben ook dol op doucheschuims, heb altijd die van Rituals. Misschien moet ik die van kneipp toch ook eens een kans geven

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig