3 juni 2015

Wedding series: a touch of Marie Jo

Marie Jo Roxanne

Mensen uit mijn directe omgeving weten het al langer, maar vandaag deel ik ook met jullie mijn liefde voor Marie Jo. Belgisch, topkwaliteit en al jaren mijn favoriete ondergoedmerk. 'Cause you know... my girls have taste.

En ik ging meteen voor een dubbele portie. Voor mijn trouwdag wilde ik graag in Marie Jo voor de dag komen, ook al zal niemand van onze gasten daar iets van merken, haha. Deze Roxanne behoort tot de lente-zomercollectie van 2015 en spotte ik in een boekje van Marie Jo toen ik een bezoekje bracht aan de lingeriewinkel. Op dat ogenblik was Roxanne nog niet in stock, maar begin april ging ik nog eens polsen, en jaaaaa... 

Marie Jo Roxanne

De Roxanne is pure luxe en glamour: Franse Leaverskant, echte Swarovski's en glossy satijnlintjes voor dat ultieme luxegevoel. Door het delicate kant ook wel ietsje duurder dan mijn reguliere Marie Jo's, maar ik was hier direct weg van en had het er dus graag voor over. De kleur heet trouwens Glossy Pink, een poederroze dat in real life wat weg heeft van roségoud - supermooi!

Er zijn verschillende modellen, maar ik koos de voorgevormde balconnetbeha en het mooie, weelderige doch billenomvattende shortje. En oh, dat strikje! Ik wilde nog all the way gaan en ook de jarretellen kopen, maar mijn lingeriemadam kon deze niet meer bijbestellen, ook al was de collectie pas uit. Ik heb zes verschillende lingeriewinkels gebeld, maar geen enkele winkel had dit stuk besteld en kon er evenmin aan geraken. Voor een collectie die pas begin april in de rekken ligt, wil dat gewoon zeggen dat er daarvan bitter weinig geproduceerd zijn. Jammer!

Marie Jo Dauphine

En toen kocht ik mijn trouwkleedje... (yes, it's Prada!) geheel tegen mijn verwachtingen in met blote schouders, dus had ik ineens nood aan een strapless beha. Een gevalletje are you kidding me?! want daar had ik dus niet op gerekend. Maar hup, terug naar de lingeriewinkel dan maar, voor Dauphine. Deze kon de lingeriemadam gelukkig wél nog bijbestellen. Dauphine is lichter dan Roxanne, meer champagnekleurig en met vintage kant, een tule drapage en pareltjes. Ietsje verfijnder en luxueuzer dan mijn dagelijkse beha's, maar o zo mooi. Uiteraard koos ik weer voor de comfy-slash-sensuele short, die mijn billen in toom moet houden.

Beide setjes zijn luxueuzer dan mijn standaard lingerie, maar op zich heb ik er wel rekening mee proberen houden dat ik dit straks, na mijn trouwdag, ook 'gewoon' kan dragen. Ik trouw natuurlijk niet in een traditioneel kleed, dus misschien kan ik mij wat dat betreft net wat vrijer gedragen of wat meer permitteren zonder al te veel op te letten. Nog fans van Marie Jo onder mijn lezeressen?

Meer Wedding Series? Hier vind je alle artikels op een rij!
Share:

11 opmerkingen

 1. Jawel! Al jarenlang fan van alle lijnen van Vandevelde! Begonnen bij de L'aventure en nu zit ik tussen de L'Aventure en Twist lijn in, superbh's <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, L'Aventure was ook mijn eerste kennismaking met het merk!

   Verwijderen
 2. Heel mooi alletwee, en al benieuwd naar het kleedje :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben al benieuwd naar je jurk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi! Romantisch! Ik heb 't vrij basic gehouden, comfort before style. Een zwarte strapless beha met een beetje kant die alles mooi omhoog houdt in mijn jurk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wilt nu lukken :) ik trouw ook dit jaar en heb net hetzelfde strapless setje (Dauphine) gekocht!! Beide setjes zijn prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, geweldig! Ja, mooie keuze heb je gemaakt, 't is een supermooi setje om in te trouwen.

   Verwijderen
 6. Wat een mooi setje! Ben benieuwd naar je kleed!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. prachtig! en het zit fijn dus je gaat er nog veel plezier van hebben ook erna

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig