1 juni 2015

UNE Radiant Lips Balm

UNE Radiant Lips Balm

Glossy lipbalsems zijn voor mij altijd een schot in de roos. Een beetje kleur, een nooit overdreven glans en een hoop verzorging. En vooral: supergemakkelijk om aan te brengen en te combineren. Op dagelijkse basis zie je mij dus niet vaak naar het werk gaan met een felroze lip, maar neemt zo'n glossy lipbalsem het meestal over.

Mijn nieuwste aanwinst op dat vlak is deze UNE Radiant Lips Balm. Hij bestaat in vier neutrale kleuren, die volgens mij iedereen wel kan hebben. Dit is kleur B02 (geen echte namen bij UNE, wel een combinatie van letters en cijfers) die op mijn lippen transformeert tot een neutraal, roze-beige kleurtje. Eerder balmy dan glossy, maar daardoor hecht het wel goed aan mijn lippen. De verzorging is onmiddellijk merkbaar, de Radiant Lips Balm bevat een mengeling van rinicuszaadolie, sesamzaadolie en cupuacuboter. Regelmatig bijsmeren is een must, maar zoals gezegd gaat dat bijna blindelings.

UNE Radiant Lips Balm

Verpakkingsgewijs krijg je een compacte tube met een siliconen applicator die mij heel erg doet denken aan de Clarins Instant Light Natural Lip Perfector, ook al een van mijn favorieten. Qua verpakking prefereer ik de siliconen applicator van UNE boven de sponsapplicator van Clarins, die kan je volgens mij net wat hygiënischer houden - niet dat mij dat zal tegenhouden om mijn Clarins Natural Lip Perfector te gebruiken. Qua textuur vind ik de verzorging gelijkaardig, maar qua finish is Clarins net ietsje meer glossy terwijl ik het voor UNE op balmy houdt. Geen dupe dus, wel een waardige collega!

UNE Radiant Lips Balm - 7 ml voor € 14,99 vanaf juni 2015 bij Di
Share:

2 opmerkingen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig