11 augustus 2015

Wedding series: put a ring on it!

Wedding series

Ik had het hier al over de accessoires, maar ik zou nog bijna de belangrijkste vergeten: de ringen! Anders gezegd: zo belangrijk, dat ze gewoon hun eigen post verdienen!

Ook hier kies ik weer het atypische pad. Ik draag al jaren een ring aan de middelvinger van elke hand, ik kan gewoon niet wennen aan een ring rond mijn ringvinger. Dus voor mij was het snel duidelijk: ik wilde géén standaard trouwring en al helemaal niet aan mijn ringvinger. Voor mij wordt mijn trouwring een dagelijks juweel en ik wilde iets dat mijn smaak en persoonlijkheid weerspiegelde, in plaats van de traditionele gouden band.

Ik heb al eerder geschreven over mijn liefde voor Christa Reniers, een Belgische juwelenontwerpster met een heel 'organische' stijl. Ik ben dol op wat zij maakt en draag het echt met trots. Ik krijg er ook regelmatig complimentjes en vragen over, dus het minste wat je kan zeggen is dat haar ontwerpen echt in het oog springen.

Mijn vriend had de zware taak om een ring voor mij te kiezen en hij heeft dat goed gedaan! Mijn verlovingsring werd de Christa Reniers Millennium Ring in het zilver en ik heb ervoor gekozen deze ook als mijn trouwring te gebruiken in plaats van een nieuwe ring te kopen - budgethuwelijk indachtig :-)

Ook mijn inmiddels verloofde vond zijn gading bij Christa Reniers, die ook juwelen voor mannen maakt. Hij koos voor de Scratch Ring en voor hem is het een hele aanpassing, want hij is het niet gewend om een ring te dragen, haha. Van mij moet hij die ring trouwens niet (elke dag) dragen, het is voor ons vooral een symbool dat wij voor elkaar wilden kopen.

Verder wil ik van de blogpost gebruik maken om even een algemene update te geven. Toen ik in januari met mijn Wedding Series startte, had ik in mijn ogen tijd genoeg om alles te regelen. Augustus? Dat was nog zò ver weg! En op zich is ook alles geregeld, alleen komt het nu echt wel dichterbij en beginnen de zenuwen mij toch parten te spelen. En ik die dacht dat ik het allemaal goed voor elkaar had, haha.

Ik ben niet zenuwachtig voor de trouw zelf, verre van, het is vooral mijn perfectionisme dat nu de kop op steekt. Hebben we alles? Is alles gereserveerd, besteld en betaald? De fotolocatie is vandaag nog (ja, vandaag pas!) vastgelegd en bij de notaris zijn we ook al langsgeweest. Want die papierwinkel... Je komt bovendien niet zomaar de VS in - de reispas hebben we intussen afgehaald en - hoera! - onze ESTA is ook goedgekeurd. Nu maar hopen dat ze mij daar bij de douane geen bedreiging vinden, haha. Ik ben (veel te vroeg, ik weet het) mijn koffer voor NY al aan het pakken. Het is zes jaar geleden dat we nog eens op reis zijn geweest en ik ben precies bang dat ik dingen ga vergeten - alsof er in NYC geen winkels zijn (mijn rationele hersenhelft weet dat, mijn kieken-zonder-kop hersenhelft denkt: whaaa!). Gisteren stond ik in het Kruidvat, op zoek naar een mini haarlak, mini haarmousse en mini droogshampoo. Gevonden, trouwens. Een heel schap vol mini's, ik denk dat ze daar bij Kruidvat voorbereid zijn op OCD-klanten als mezelf. De NYC-planning heb ik tot nu toe voor mij uitgeschoven, waarom weet ik niet. Precies of ik durf die enorme stad niet te bedwingen in mijn dagplanningen. Alsof ik overdonderd zal worden door de veelheid aan indrukken, mensen, winkels en musea; nu al, terwijl ik het veilige nest nog niet eens verlaten heb. Ik ben begonnen met het gemakkelijkste, waar ik mij dankzij de vele YouTube-filmpjes al enigszins mee vertrouwd voel: de Amerikaanse beauty, meerbepaald de Sephora-website. Mijn wishlist is aangevuld! Al ben ik tegelijk tot de ontdekking gekomen dat ik het gewilde Lorac Pro palet op mijn buik kan schrijven, wegens geen Ulta in Manhattan - ik viel bijna van mijn stoel. En ja, we kunnen op daguitstap naar een of andere mall buiten Manhattan, maar eerlijk... dat leek me dan weer een beetje overdreven voor 'een oogschaduwpalet'. Ik spendeer mijn dag liever in het Guggenheim, in Central Park of op de High Line. Niet dat mijn wishlist daardoor veel korter is geworden, integendeel. Als ik alles vind wat op de wishlist staat, wordt het een decadente shoplog. En als de nood het hoogst is, kan ik het palet nog altijd online bestellen en in het hotel laten afleveren.

Maar ik ben vooral superblij. Ik kijk er echt naar uit, naar de dag zelf, de ceremonie, de foto's, het lekkere eten, allemaal in het bijzijn van onze dichtste familie en vrienden. En als kers op de taart: aftellen naar NYC!

Meer Wedding Series? Hier vind je alle artikels op een rij!
Share:

10 opmerkingen

 1. Zo spannend allemaal! Je trouwring ziet er alvast prachtig uit.
  En NYC <3 als je nog extra plaats in je koffer hebt voor een sephora lijstje.. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Er komt heel wat bij kijken maar de dag zelf is puur genieten. Ik ben nogal een controle freak (zelfkennis ;) ) en had schrik dat ik die dag op van de zenuwen zou zijn, niets was minder waar! Tuurlijk loopt niet alles zoals gepland, maar het was de meest relaxte dag ever voor mij, go with the flow!
  Zelfde voor NYC, gewoon je must do's regelen en voor de rest gewoon ronddwalen en er zijn ☺️
  En wat Sephora betreft... Hou zeker wat budget over voor impuls aankopen in the Aisle of Doom! Mini overload!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Merci, Eva! De Aisle of Doom... ja, ik ben me er al op aan het voorbereiden. Give me alll the minis!

   Verwijderen
 3. Spannend... NYC is zo ontzettend fijn! Je gaat ook verliefd worden op de stad :-) Ben al benieuwd naar je stoplog! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Spannend!! Geniet er van!
  Onze trouwdag ligt nu ook officieel vast-ruim op voorhand.
  Volgend jaar augustus is het onze beurt :-)
  Kom ik jullie binnenkort tegen in de goed nieuws krant? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Woohoo! Super, dat jaar gaat sneller voorbij zijn dan je denkt :-)
   Haha, wie weet! Ik weet niet of er standaard een journalist staat, maar de kans bestaat wel ;-)

   Verwijderen
 5. Hele goede keuze vwb de ringen, prachtig!
  Geen Ulta in Manhattan? Wat zonde! Je kunt trouwens Lorac tegenwoordig ook online kopen, en ook IT Cosmetics :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. I feel you! Ik heb ook geen stress voor het trouwen zelf maar al dat plannen maakt mij echt MEGA nerveus nu, zeker nu het zo afkort! Ik ben ook een enorme perfectionist, dus mja...

  Mooie ringen zeg, heel speciaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Spannend, ik ben al mee benieuwd naar alles :)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig