4 oktober 2015

Dior Addict The New Lipstick

Dior Addict The New Lipstick

Flashback naar enkele weken geleden: ik was net terug van NYC en mocht alweer naar een leuk event! Of ook: hoe nostalgisch terugkijken naar uw verlof, haha.


Ik trok naar de Weekend Fashion Awards in de Brusselse Bozar - check mijn mini vlog hier - waar Dior de introductie deed voor Dior Addict The New Lipstick. In een mooi aangekleed stuk van de zaal werden we verwelkomd door een roze loper, prachtige boeketten en maar liefst 35 nieuwe lipsticks. Muze Jennifer Lawrence - vol attitude maar ook uiterst elegant - koos voor de opvallende kleur Be Dior, zowel in de lipstick als in de nagellak.De glanzende, holografische verpakking is herkenbaar en toch anders. Ietsje slanker (ideaal, dan kan ik er meer van in mijn handtas proppen) en met een ongelooflijk deugddoende magnetische 'klik'.
Shine don't be shy
Dior Addict wil vernieuwd, gedurfd en verslavend zijn - ik zie vooral een hemels pakketje vol kleur en glans. De 35 kleuren hebben allemaal een lichteffect, de ene met al wat meer schittering dan de andere. Afhankelijk van de gelegenheid kan je kiezen voor Glow (de meest naturelle en subtiele kleuren); Flash (gedurfd en opvallend en zouden de opvolger zijn van de Dior Addict Extreme lipsticks die jammer genoeg uit assortiment zijn gegaan) en Glitter (bevat een maximale concentratie parelmoerpigmenten en glitters voor de meeste schittering).

In het midden van elke lipstick zie je een ton-sur-ton CD-monogram, dit is de hydra-gelkern: een glanzende én verzorgende top coat die een soort van geleffect creëert voor op je lipstick. Na het eerste gebruik worden de letters iets minder zichtbaar, maar ze zijn doorheen heel de stick verwerkt. Die gelkern zorgt ervoor dat alles net wat soepeler over de lippen glijdt, dat je lippen verzorgd blijven en dat de kleur beter en egaler hecht. Het blijft een glanzende lipstick dus elke paar uur moet je bijwerken, maar met Dior Addict is dat eigenlijk altijd een plezier.

Dior Addict The New Lipstick

Dior Addict The New Lipstick

Van de 35 kleuren werden er vier geslecteerd als it-shades: 553 Smile (klassiek rozenhout, draagbaar en heel naturel, op mijn lippen een soort van balsemkleur), 451 Tribale (licht koraal en ietsje warmer), 561 Wonderful (mijn favoriet - snoepjesroze met een koele ondertoon en een heel fris effect) en 976 Be Dior (opvallend en intens frambozenrood met veel parelmoer). Smile en Wonderful hebben de handtasselectie al overleefd als perfecte everyday lipsticks!

Dior Addict The New Lipstick

Dior Vernis 892 Be Dior

Dior Vernis 552 Smile

Elke Dior Addict it-shade heeft een bijpassende nagellak met dezelfde naam. 552 Smile is ietsje feller en meer aan de oranje kant dan zijn lipstickzusje en heeft een hele fijne shimmer. Ik word er in elk geval opgewekt van. 892 Be Dior is dan weer wat dieper en donkerder dan de gelijknamige lipstick, maar was op het event torenhoge favoriet van iedereen die voor een manicure aanschoof!

Dior Addict the New Lipstick - 3,5 g voor € 38,00
Dior Vernis in 552 Smile - 588 Tribale - 868 Wonderful - 892 Be Dior - 10 ml voor € 27,00

Foto 2 - 8: credits Dior
Share:

5 opmerkingen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig