15 oktober 2015

Givenchy Live Irrésistible

Givenchy Live Irrésistible

Kiezen voor geluk, elke dag opnieuw. Alles aan Givenchy's Live Irrésistible inspireert om dag na dag te lachen, te genieten en gelukkig te zijn met jezelf.
It's a good day to start an irresistible life
Het begint al bij de verpakking: een roze doos met zilveren belettering en foto's van campagnegezicht Amanda Seyfried die haar joie de vivre bejubelt met rozenblaadjes. Ze geniet van het moment en maakt van elke dag een one woman party. Al kunnen de kittens op haar hoofd er in de bijbehorend spot ook wel wat van...

Ik houd van die gedachte. Het leven is al zo kort, zo grauw soms. Dagelijks beukt de harde realiteit erin - via mijn job, via het nieuws. Het is daarbij niet altijd gemakkelijk om positief in het leven te staan; ik kan me goed voorstellen hoe je je, sneller dan je denkt, kan laten meeslepen door de negativiteit, wat na een tijdje onvermijdelijk een invloed zal hebben op je gemoedstoestand. Ik kies zelf bewust elke dag voor positiviteit - zonder de realiteit uit het oog te verliezen - en probeer in de eerste plaats gelukkig te zijn met mezelf, met wie ik ben en wat ik doe en om te genieten van elk moment. 't Zijn de kleine dingen die me omhoog houden: gisterenavond hebben the hubby (ah ja, sinds kort mag ik niet meer the boyfriend zeggen) en ik cupcakes versierd voor zijn werk. Gelachen dat we hebben, toen we de knalgele kleurstof in de topping mengden. Nog meer gelachen toen Miss Tigra er met een cupcake vandoor ging - serieus, ik had nog geen halve seconde mijn hoofd gedraaid! Een geluksmomentje waar ik dan met de glimlach aan kan terugdenken, ook al was het voor de rest misschien een shitty dag. Eens goed zuchten kan ook helpen. Net als weten dat er morgen weer een nieuwe dag is, met nieuwe kansen.

Bon. Terug naar de orde van de dag: Live Irrésistible is een eau de parfum met temperament - dat moet ook wel als je zo in het leven wilt staan, dan moet je jezelf niet altijd even serieus nemen en eens met jezelf kunnen lachen. Een temperament met gevoel voor fashion trouwens - Givenchy houdt van studs, ik houd van studs, we all love studs! Net daarom ben ik blij met de overdaad aan glazen studs - een iconisch Givenchy kenmerk dat ik graag zie terugkomen in de geheel eigen stijl van hun beautyproducten.

ananas
rozenblaadjes x Jamaicaans piment
amber x muskus

Voor mij is Live Irrésistible licht kruidig en bloemig met een fruitige, doch geen mierzoete, punch in de aanzet. Heel veel van de originele Very Irrésistible herken ik er niet in, Live Irrésistible is echt helemaal anders. De ananas is een sappige opener, het bloemige hart brengt dan weer de sensualiteit naar voren om af te sluiten met een verleidelijke basis van amber en muskus en het is vooral die basis die láng blijft hangen op mijn huid.

Givenchy Live Irrésistible - € 72,00 / 108,50 voor 40 / 75 ml
Share:

3 opmerkingen

  1. Prachtige flacon!
    Ik hou van parfums die bloemig ruiken.
    Dus zal ik snel langs de parfumerie winkel gaan om eens aan deze geur te kunnen ruiken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben zeer nieuwsgierig geworden naar deze geur!

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig