16 oktober 2015

Life behind the blog: long time no see


Whahoo! En of het lang geleden is! Eind augustus deed ik de laatste life behind the blog en daarna zijn er natuurlijk nog updates online gekomen over onze trouwdag en onze NYC trip. Maar mooie liedjes duren nooit lang... ik probeerde het vakantiegevoel nog een beetje vast te houden door mezelf te trakteren op een giga bos bloemen. Bij de bloemist zag ik volop herfstboeketjes opduiken in oranje tinten, maar ik ging, koppig als ik ben, nog steeds voor roze.
Ik kon ook terugkijken op een aantal heerlijke events. Bij Dior liet ik mijn nagels lakken met het gewilde Be Dior en passeerde ik dit heerlijk buffet. Ik heb mij proberen inhouden, maar kon niet weerstaan aan een gebakje. Of twee. Diezelfde avond opende de Urban Decay counter bij de ICI Paris XL op de Nieuwstraat in Brussel - een schot in de roos! Sinds gisteren kan je voor je Urban Decay fix ook terecht op de Meir in Antwerpen - zalig!


Vóór het Urban Decay event troffen we nog een leeg tafeltje aan bij het Hard Rock Café op de Brusselse Grote Markt - so, so good!


Een regenboog van Dior nagellak, het is eens iets anders ;-)


Gespot in de Hasseltse Dorpsstraat - shit happens, inderdaad.Nog meer beautynieuws voor Antwerpen: Bobbi Brown opent er een standalone store, vlak naast een Aveda store. Of hoe mij naar Antwerpen te lokken... Al hoef je niet te wachten voor je Bobbi Brown fix - in Brussel vind je al een store vlak naast Cosmeticary.


Toch mag Hasselt zeker niet klagen! We kregen er in het laatste jaar een INGLOT, MAC en Inno bij en binnenkort opent de tweede KIKO store in ons stadje! KIKO opent op de Hoogstraat, vlak aan de Grote Markt, in het pand van de voormalige Talking French. Héél centraal gelegen, dus je kan het eigenlijk niet missen.


Een schattige levering, deze week: deze Belweder bolletjes zijn lipbalsems. Ze doen mij denken aan de EOS lipbalsems, dus ik ben benieuwd!


Op zondag 11 oktober was het Dwars Door Hasselt. Vorig jaar heb ik er mijn eerste 5 kilometer gelopen en het plan was om dat dit jaar weer te doen. De pech sloeg helaas toe en een ongeluk komt echt nooit alleen. 's Morgens stapte vriendin S. verkeerd uit de douche en verzwikte ze haar voet - zij naar de spoed en haar 15 kilometer kon ze vergeten. Wij zijn zelf nog net tot aan de parking geraakt, maar kregen autopech. Terug naar huis, dus. Ik wisselde mijn loopkledij voor andere comfort wear: een verstevigende en corrigerende legging van Nivea (jep, Nivea heeft tegenwoordig ook een legging in assortiment - en ja, leggings are not pants, maar ik ging heus de deur niet uit) en een superzachte pyjamatop van Primark.


We dachten: we doen een keer zot, en bestelden elk een suggestie bij Le Pain Quotidien. Eerlijk waar, ik word niet betaald om hier telkens te gaan eten (al zou dat gerust mogen, haha), ik vind het gewoon zo lekker! Al wordt het een beetje awkward als het personeel je begint te herkennen... :DVriendin M. nodigde ons uit voor een housewarming-slash-birthday party. Ze renoveerde recent een appartement, echt chique van haar! Deze groentechips vielen in de smaak - al kwamen we tot de constatatie dat je het niet moet doen voor de calorieën, want light zijn ze niet. Zover is het al gekomen, dat we converseren over calorieën, haha. Geen nood, ze had ook enkele lekkere cupcakes voorzien!


Ik kreeg dit kaartje van Danone in de bus.


Een poging tot homemade key lime pie. Hij was maar zo-zo. De bodem was niet goed gelukt, ik had nochtans wel het recept gevolgd. De vulling smaakte wel lekker en was heerlijk fris door de limoen. Volgende keer beter!Is het al te vroeg voor Kerstmis? In november liggen de eerste kerstcollecties al in de winkel maar ik kon ze recent al ontdekken. Het wordt een witte Kerst, zowel bij Givenchy als Guerlain, met heerlijke verpakkingen en zeer draagbare kleuren. Top!
Nog meer eten! Voor onze trouw kregen we enkele cadeaubonnen en die hebben we meteen verzilverd bij onze vaste stekken Tasty Bowl en Botanique. Die T-Rex burger is trouwens echt wel groot, volgende keer ga ik weer voor een kleiner exemplaar.
Tot slot, enkele foto's van onze madam. Gesandwicht tussen twee dekentjes, moet kunnen. Volgens mij waren we toen net terug van NYC en bleef ze het liefst van al heel kort bij mij liggen. Als ik met een bos bloemen thuis kom, worden ze steeds onderworpen aan een inspectie! Deze konden wel op haar goedkeuring rekenen. Maar soms steekt ze haar kopje ook wel eens in papieren zakken - curiosity killed the cat, zeggen ze dan. Ze verschoot ergens van en rende weg, de Primark-zak nog rond haar nek. Om te eindigen met een papieren bavet en een verbaasde blik. Het is toch een schatje :-)

Fijn weekend!
Share:

15 opmerkingen

 1. Aan die gebakjes bij Dior zou ik ook niet kunnen weerstaan! En die cupcakes op die housewarming slash verjaardag, ooooh. EN DIE TAART! Damn girl, je maakt me hongerig :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's! Al dat lekkere eten! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die bos bloemen ziet er heel mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. U kat is zo schattig!! Al dat lekker, en die mooie make-upjes <3 Fan van de paarse dior lak!!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig