11 november 2015

LCN Lost in Luxury

LCN Lost in Luxury

Voor warme, weelderige en rijke kleuren moet je bij de Lost in Luxury collectie van LCN zijn. Ik laat je vandaag vier van de zes najaarskleuren zien!
Too much of a good thing can be wonderful! - Mae West
Lost in Luxury is zo'n beetje van het motto: hoe meer, hoe beter. Diepe en speciale kleuren met verschillende finishes en eentje is nog altijd geentje dus zijn er meteen zes van. De lakjes van LCN zitten in compacte flesjes van 8 ml met een lang, afgerond kwastje. LCN test niet op dieren en alle nagellak is 3 free, dus een formule zonder DBP, tolueen en formaldehyde. Twee laagjes is voldoende voor een mooie dekking en de nagellak heeft een goede houdbaarheid. Zelf wissel ik toch minstens een keertje per week van nagellakkleur, dus echt erg wordt het nooit.

LCN Lost in Luxury

Bovenaan zie je I'll do anything for red velvet - diep bessenrood met een klein hintje roze - gevolgd door Cover me in diamonds - een nuderoze parelmoer bomvol glitter en glans. Even opletten hoe je deze lakt, want anders krijg je strepen. Het diepe, rijke violet is Call me starlet deluxe, zeker weten mijn favoriet van de vier! The best of everything is anders wel de meest unieke kleur in mijn collectie. Het is een chartreuse, niet geel, niet groen, maar ergens d'er tussenin. Welke kleur spreekt jou het meeste aan?

LCN Lost in Luxury - Verkooppunten via neolabo.be
449 I'll do anything for red velvet / 447 Cover me in diamonds / 451 Call me starlet deluxe / 452 The best of everything - 8 ml voor € 5,90
Share:

11 opmerkingen

 1. De donkere kleur spreekt mij het meeste aan. Past ook perfect bij het najaar vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Reacties
  1. Die vind ik een hele mooie glans hebben. Grappig hoe iedereen een andere kleur als favoriet heeft :-)

   Verwijderen
 3. Ik ben meer voor het parelmoer kleurtje! Beetje 'nude' :) heel erg leuke post!

  Ilona
  www.artthisisart.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleuren en ze hebben een mooie glans :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige kleuren!
  Dit merk nagellakjes ken ik niet.
  Zal even in de webshop rond gaan struinen die dit verkoopt ;-)

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, het is niet zo een bekend merk, alleszins niet bij het grote publiek.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig