10 november 2015

Guerlain Neiges & Merveilles

Guerlain Neiges & Merveilles

Oh, Guerlain, you've done it again! Dit is met recht en rede een van de mooiste kerstcollecties van het jaar, je moet het maar kunnen!

Op een met sneeuwvlokjes versierd event klonken al de nodige ooh's en aah's van iedereen die deze wonderlijk mooie collectie zag verschijnen. De ster van de Neiges & Merveilles collectie - Météorites Flocons Enchantés - zit bijvoorbeeld in een heel mooi bewerkte verpakking, een kerstbal bijna, en tussen de bolletjes vind je her en der witte sterretjes terug. Prachtig om te zien!

Guerlain Neiges & Merveilles

Guerlain Neiges & Merveilles

Eigenlijk is heel de collectie al wit wat de klok slaat, met her en der zilveren of gouden accenten. Het laat een heel pure en tegelijk luxueuze indruk na. Het tweede Météorites product is de compacte Météorites Voyage Enchanté. Die huist zich in een gigantisch zware, metalen verpakking en bedekt zich met een sluier van nopjesmotief, dat je jammer genoeg snel ziet verdwijnen na het eerste gebruik. De compact is ontzettend mooi om naar te kijken en dat komt wel met een bijbehorend (meer dan) stevig prijskaartje. Gelukkig is het poeder wel hervulbaar en zo kan je blijvend genieten van die mooie limited edition verpakking.

Het witte poeder is een skin perfecting, illuminating matte powder. Het soft focus effect geeft bovenop je foundation nog eens een extra rondje blur. Maar Météorites Voyage Enchanté fixeert ook je make-up en creëert een poederzacht, matterend effect. Op mijn lichte huid werkt het witte poeder verhelderend en transparant, zonder een witte waas achter te laten, en dan ben ik best nog royaal geweest.

Guerlain Neiges & Merveilles

Guerlain Neiges & Merveilles

Zo royaal als met Météorites Voyage Enchanté, zo voorzichtig moet ik doen met de Terracotta Collector. Deze zit eigenlijk in het vaste assortiment, maar is speciaal voor de kerstdagen uitgedost in een spierwit hoesje met glittertjes. Dit is kleur N° 03, wat voor mij eigenlijk al heel erg donker is en ik vind het een beetje een vreemde keuze voor een kerstcollectie. Ik kan er mee werken als ik zeer zuinig ben, zo heb ik mijn kwast letterlijk één keer in het poeder gedoopt en dan heel goed uitgeblend op mijn gezicht.

Eigenlijk zie ik de Gloss d'Enfer in Reflets Etoilés eerder als een top coat met hologrameffect, maar voor de foto draag ik hem even op zichzelf. Het geeft mijn lippen een semi-transparante witte sluier en bevat gigantisch veel parelmoerdeeltjes die je lippen een vol en glanzend effect geven. Hij komt voor mij het beste tot zijn recht bovenop een andere kleur, omdat je zo kan spelen met matte en glanzende finishes. Al het moois van Neiges & Merveilles ligt nu in de winkel, is het iets voor jullie?

Guerlain Neiges & Mervailles
Météorites Voyage Enchanté - € 145,50
Gloss d'Enfer in 902 Reflets Etoilés - € 31,50
Terracotta Collector in N° 03 - € 52,50
Share:

7 opmerkingen

 1. Hele mooie foto's! Terracotta is inderdaad wat vreemd in een kerstcollectie, maar het is wel dé Guerlain 'klassieker', dus ik snap het ergens wel. Hele mooie look ook! Ik vind het allemaal zo'n leuke producten. Dit is by far de mooiste kerstcollectie dit jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh ja, zeker, de Terracotta poeders zijn toppers! Maar voor mij is nummer 3 erg donker, nummer 2 had al wat beter gewerkt. Nu moet ik gewoon erg voorzichtig zijn, maar goed, da's niet erg :-)

   Verwijderen
 2. Wauw wat een prachtige producten! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw 😍 Ziet er allemaal zo prachtig uit!

  Ilona
  www.artthisisart.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige producten hé! Mooie look heb je gemaakt, deze maken het af!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig