5 december 2015

Life behind the blog: november 2015


Helló, December! De nieuwe winter limited edition van Rituals is héérlijk. Oriental Nights, heet 'ie en het is een schoontje. Ik had mij al op de geurkaars gestort - de geurkaarsen van Rituals hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. De verpakking is stevig, mooi en best luxueus maar ze kosten geen rib uit je lijf. I'm looking at you, Jo Malone & Dyptique!


Een lunchdate met de hubby bij Le Pain Quotidien - we love it there! Een warme pot au feu voor hem en een lauwe geitenkaassalade voor mij. Yum!



Gevolgd door een overdosis chocolade bij Coffee Café. De Nutella moelleux is lekker, maar erg zwaar! De keer erop waren we geleerd en deelden we een stukje Nutellabrood.



Samen met Steffi ging ik naar een event van ICI Paris XL in Ukkel. Mannekes... daar hebben we drie uur voor in de wagen gezeten. Ik weet dat we uit het verre Limburg komen, maar dat was mij toch even van het goede teveel. Het licht doet de paletjes van By Terry geen eer aan, maar ze zijn werkelijk prachtig. Dit zijn nieuwe blush- en bronzerpaletjes die pas in de loop van volgend jaar te koop zullen zijn.





Onder de hashtag #myvitabreak kon je op Instagram de hele maand november leuke challenges en weetjes volgen. Ik heb niet elke dag meegedaan maar dit vond ik enkele van de leukste. De bovenste quote is zéér herkenbaar! :D Het bracht mij ook nog eens naar de cinema voor het laatste deel van The Hunger Games. Eerlijk gezegd vond ik het vierde deel een beetje teleurstellend, ik had het wat beter verwacht. Maar goed, ik heb nu alle vier de films gezien, dus ik ben weer helemaal mee :-)


Afgelopen donderdagavond was ik alleen thuis. Ik was moe en had helemaal geen zin om te koken, maar wilde wel graag wat warms eten. Dit was mijn lazy wife's dinner: twee sneetjes notenbrood in de toaster, een avocado erop geprakt en gekruid met peper en zout, een gepocheerd eitje erover en afwerken met een beetje bieslook. Opgegeten voor de TV, onder een dekentje. Life is good!

Bij deze ook mijn lazy wife's trucje om eitjes te pocheren: ik gebruik Toppits Diepvries-Kookzakjes. Die zijn van een ander soort plastiek dan gewone plastieken zakjes en verbranden niet als je ze kookt. Dus: enkele druppels olijfolie in de zakjes gieten en goed verdelen, daar je eitje in breken en in een pannetje met kokend water leggen. Twee minuutjes timen en klaar! Dan snijd of knip ik de zakjes open, schep met de lepel het ei eruit en leg het op mijn boterham. Ik heb ook al eieren gepocheerd op de "echte" wijze, maar ik heb noch het geduld, noch het talent om dat op regelmatige basis te doen.


Stofjes, stofjes en nog meer stofjes. We zijn op zoek naar een nieuw bed - ons Ikea-frame is al enkele jaren en oud en heeft een gigantische barst in de zijkant. We hebben dat gelijmd met houtlijn en hoewel het voorlopig nog steeds houdt, willen we al beginnen rondkijken voor iets anders. Alleen... dat is niet zo evident! Ik ben waarschijnlijk weer veel te kieskeurig, maar ik vind de meeste bedden er zo plomp uitzien. Tell me... welk beddenmerk zouden jullie aanraden?


Ik dacht: ik ga eens voor iets anders en bestelde een zalmburger met wasabimayonaise bij Botanique in Hasselt. Meh. Het was absoluut niet slecht van smaak, maar ik ben overduidelijk meer een vleeseter als het op burgers aankomt. Volgende keer beter!


Geen kerstboom dit jaar - ik ben eerlijk gezegd een beetje te lui moe - maar mijn superleuke Alessi kerststalletje mocht niet ontbreken. Ik kocht er nog een setje engelen bij om de boel wat op te vrolijken.


Tea, anyone? Ik ben helemaal geen die hard koffiedrinker - de occasionele latte-met-een-smaakje erop nagelaten - maar thee, da's helemaal mijn ding. Ik ben vooral fan van kruidenthee, dus toen ik aan mijn deur een doos vol Kneipp herbal tea vond, was ik best happy. Het wordt wel moeilijk kiezen!






Stiekem nog enkele fotootjes van december, maar shhhh.... Na het werk - en zonder file, hoera! - naar Brussel voor een event van Nivea in The Cambre House. Parking voor de deur, een leuke, ontspannen sfeer en lekker eten - dus van mij krijgt Nivea een dikke 10.


Happy birthday to me! Bijna een maand te vroeg, maar bon... ;-) Ik bestelde ein-de-lijk deze armbanden bij The Current Custom. Ze stonden al enkele jaren op mijn wishlist en dit jaar ging ik er gewoon voor. Ik wist dat er tegen Thanksgiving een kortingscode zou zijn en mijn geduld werd beloond met 20% korting, jeej! Het heeft een week geduurd voor ik ze in huis had - een week waarin ik elke dag maniakaal de tracking heb zitten volgen, haha!


En de Sint is geweest! Blijkbaar ben ik een brave werknemer geweest, want ik kreeg een zakje met lekkers. Merci, Sint!



Zoals je ziet, maakt Tigra het zich nog altijd gemakkelijk. Ik had net gedaan met strijken, toen ze - geheel casual - in de strijkmand ging liggen. Zo kan een mens geen huishouden doen, uiteraard! En hier ligt ze in haar torentje, gezellig te wezen.

Fijn weekend!
Share:

17 opmerkingen

  1. Ik vind net de zalmburger to die for! Ons bed komt van the night store uit Paal. Niet echt design-ig. Slaapt wel zalig!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, smaken verschillen, hè! Ik eet gewoon graag vlees in een burger :-) Mja, ik zoek wel ook een mooi designbed, niet enkel een goed bed :D

      Verwijderen
  2. Je kunt altijd eens gaan kijken bij prenuptia of goossens wonen, daar hebben ze wel leuke ideetjes. Geen zin om eens een home-tour te doen, ben benieuwd nr je interieur! ��

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. We kijken verder! :-) Ons huis is nog lang niet af, dus ik weet niet of en wanneer er een home tour van zou komen. Maar in februari zou mijn dressing er staan dus dan doe ik wel een dressing tour!

      Verwijderen
  3. Fijne week had je.
    Dat was lang auto rijden naar het event.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jep, het viel wat tegen, haha. Normaal gezien is het maar een uurtje rijden, maar met file en een ongeval was het helaas drie uur in totaal.

      Verwijderen
  4. Die armbandjes zijn echt heel mooi. Ik ben zelf ook grote fan van Le Pain Quotidien maar the boyfriend helaas wat minder :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Amaaaai, bij Coffee Café ziet 't er wel de moeite uit zeg! Veel food porn deze keer, mmm-hmm :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ga er graag! No-nonsense, lekkere drankjes en altijd smakelijke dessertjes :-)

      Verwijderen
  6. Wat eet jij lekkere taartjes! Ik heb er echt zin in gekregen door je foto's :D

    Ilona
    www.artthisisart.blogspot.be

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik ben vandaag ook voor het eerst bij de Botanique in Hasselt geweest, ik ging voor de Macho Nacho burger.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. En, vond je het lekker? Ik heb die Macho Nacho ook al eens genomen, lang geleden :-)

      Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig