3 december 2015

What's in my trash: november 2015


Ik ben vandaag erg vrolijk: nog maar een dagje tot het weekend én ik kreeg net mijn bestelling van The Current Custom binnen! Na jaren op de cuff bracelets te kwijlen, ben ik er gewoon voor gegaan en heb ik mezelf een vroeg verjaardagscadeautje gekocht - hoera! 

Maar ik heb ook nog een portie beauty voor jullie in petto, want ook deze maand zaten er een aantal opgemaakte producten te wachten op hun 15 minutes of fame.


Cien handzeep met melk en honing
Kruidvat voetenbalsem
L'Occitane Amande handcrème
Pantene Pro-V haarspray
Philosophy Purity
Estée Lauder Hydrationist dagcrème
Hourglass Veil Mineral Primer
Dior Diorshow Art Pen eyeliner
L'Oréal Voluminous Original mascara
Urban Decay Perversion mascara
Share:

8 opmerkingen

 1. Ik giet mijn handzeep ook altijd over in een mooier pompje, staat toch iets chiquer inderdaad. Dat REN masker klinkt wel heel interessant, amai. Knap dat het zo snel echt een stralend resultaat geeft. En die Dior eyeliner lijkt me ook geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Purity is toch ook 1 van mijn favoriete cleansers. Die voetenbalsem ga ik toch ook eens kopen want die klinkt wel goed.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jeej, nog een liefhebber :-) Ja, die voetenbalsem is goed en helemaal niet duur!

   Verwijderen
 3. Die voetenbalsem en purity moet ik toch ook eens aanschaffen, merci voor de tips!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hoho veel opgemaakt! Ik wil in 2016 gaan verhuizen dus moet mijn beste beentje ook gaan voor zetten met opmaken haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, goede vooruitzichten, dan! Ik heb dat met mijn verhuis ook gedaan, zoveel mogelijk halflege tubes opgemaakt, want da's allemaal ballast dat je dan niet moet meenemen :-)

   Verwijderen
 5. De voeten balsem wil ik ook wel eens proberen. Ik moet op mijn werk van die zware werkschoenen aan doen en krijg zo meer eelt. Hopelijk helpt dit een beetje. En ik heb ook sinds ik die schoenen aan doe meer last van ingegroeide nagels. Dankje voor de tips. ;)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig