18 januari 2016

Korres Japanese Rose body butter

Korres Japanese Rose body butter

Last van Blue Monday? De meest deprimerende dag van het jaar blijkt een mediastunt te zijn die mettertijd zijn eigen leven is beginnen leiden. Maar het was wel koud, deze morgen. De hele dag, feitelijk. Ook toen ik na het werk naar mijn auto stapte. Dus het eerste dat ik deed toen ik thuis was - na de post uithalen, Tigra wat aandacht geven en mijn comfortabele Ugg sloefen aantrekken - was een warme douche nemen.

Vaak gebruikt de laatste weken en maanden, maar nooit zo geapprecieerd als vandaag: Korres Japanese Rose body butter. 125 ml puur boterplezier voor je lijf - iets waar mijn koude en droge vel mij voor dankt, nu.

Nooit gedacht dat ik zo into rozen zou zijn - enkele jaren geleden associeerde ik rozengeur in beautyproducten nog te veel met bomma's. Maar ergens onderweg (merci, Lush Ro's Argan Conditioner) maakte ik de klik en ontdekte ik het een na het andere geweldig ruikende product mét rozen.

Korres Japanese Rose heeft dat zoetige in zich en verspreid de liefde in een geweldig boterige, volle en romige formule die voor 93,6% uit natuurlijke ingrediënten bestaat. Geen harde body butter, maar juist iets dat je gemakkelijk uit de tube knijpt. Wel weer geen lotion, want daarvoor moet je het product net iets te veel inwerken voor het volledig ingetrokken is. Al geeft dat niet, gewoon blijven smeren en vooral knieën en ellebogen niet vergeten - hydraterende en voedende werkpaardjes van dienst zijn karitéboter, kweepeerextract, zonnebloem-, avocado- en amandelolie. Fijne maandag - let's kick some ass this week!

Korres Japanese Rose body butter - 125 ml voor € 16,42 via Farmaline.be
Share:

11 opmerkingen

 1. Klinkt als een fijne body butter, ik hou wel van rozengeur :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hmmm...interesting. This sounds like a great one to try out for its ingredients are all natural and has rich and creamy formula that a cream must have. This is something worth checking out!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekker geurtje alvast, rozen is niet meer voor de bomma's enkel ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nope, dat heb ik gemerkt! Een mens evolueert gelukkig mee met zijn tijd :D

   Verwijderen
 4. Oh die substantie klinkt echt héérlijk.. en Korres is een topmerk! Ik ben rozengeur ook steeds meer gaan waarderen dankzij Lush, en dan de Rose Jam showergel. Heerlijke rozengeur is dat! Ik ben erg benieuwd nu naar deze Japanese Rose geur :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hmm ben benieuwd meid! ik hou hier denk ik wel van

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig