28 februari 2016

Lush lente 2016: Pasen & moederdag

Lush lente 2016

Binnenkort móet ik nog eens naar Lush Antwerpen, want mijn bruisballencollectie is helemaal uitgedund. Naast de vaste klassiekers, tref je daar nu een aantal limited editions voor Pasen en moederdag en die ga ik je vandaag even laten zien!

Lush Bunch of Carrots

Bunch of Carrots reusable bubble bar - € 9,95
Wie Pasen zegt, denkt aan konijntjes en worteltjes. Het trio Bunch of Carrots was vorige jaren ook al onderdeel van de collectie, maar verschijnt dit jaar in drie verschillende kleurtjes - roze, paars en oranje - die wel alledrie hetzelfde ruiken, met name naar citroen en grapefruit. Best wel fris en energiek!

Als reusable bubble bar kan je deze dus enkele keren na elkaar gebruiken door ze onder de lopende kraan te houden voor een flinke portie frisse bubbels.

Lush Somewhere Over The Rainbow

Somewhere Over The Rainbow zeep - € 6,50 per 100 g
Mijn stukje Somewhere Over The Rainbow zeep heeft een gele en oranje zijde, maar is onderdeel van een giga stuk regenboogzeep met allerlei kleuren. Ook deze zeep is vrij fris en citrusachtig met Siciliaanse mandarijn en neroli, maar biedt toch wel een bloemige touch met Turkse roos.

Lush Bouncy Bunny

Bouncy Bunny shower jelly - € 6,95
Om helemaal in de paassfeer te blijven, is de nieuwe shower jelly gevormd als een konijntje. Hoe. Schattig. Is. Dat. Energie en bounce-back krijg je van de Braziliaanse sinaasappelolie - als je hier niet wakker van wordt, weet ik het ook niet. Het enige jammere is dat je toch echt wel aan het konijntje zal moeten knabbelen naarmate je stukjes shower jelly gebruikt :D

Lush Rose Bombshell

Rose Bombshell bath bom - € 5,95
De twee laatste producten zijn al van de moederdagcollectie en daar moet je nog een maandje op wachten. Fans van Yummy Mummy kunnen opgelucht ademhalen, de douchegel zit er dit jaar weer bij, de body conditioner jammer genoeg niet.

Maar die roze badbom dus. Héérlijk! Zoals je zou verwachten bevat Rose Bombshell heel wat roze(n): rozen absolue, rozenolie en binnenin een verrassing van gele rozenblaadjes die uit de bath bomb komen en in je bad drijven - een live demo zie je op mijn Instagram!

Lush Flowering Tea

Flowering Tea reusable bubble bar - enkel via Lush.co.uk
Als rasechte theeleut vond ik de Flowering Tea reusable blubble bar best wel interessant. Het was oorspronkelijk een Lush Oxford Street Exclusive, maar voor moederdag kunnen wij het ook online kopen. Het is dan niet mijn favoriete thee - pepermunt all the way, baby! - maar gaat meer de bloemige kant op met blauwe korenbloemen, jasmijn en rozenhout. En dan is het tijd om zelf te weken en al je zorgen te vergeten... Binnenin zitten ook echte blauwe korenbloemen die na enige tijd komen piepen en in je bad ronddrijven.

Lush limited edition voor Pasen - vanaf 19 februari 2016 in de Nederlandse en Belgische Lush-winkels
Lush limited edition moederdag - vanaf 1 april 2016 in de Nederlandse en Belgische Lush-winkels
Share:

12 opmerkingen

 1. Ik ben al helemaal in paas-stemming door deze collectie! Die kleuren!!!
  Ik moet ook nog eens dringend naar lush gaan, maar ga dan op deze LE wachten ;)


  Ilona
  www.artthisisart.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dan is het nu het moment! Die paascollectie kan je nu al kopen - Pasen valt vroeg dit jaar :-)

   Verwijderen
 2. oooh die worteltjes zien er echt super uit! alles eigenlijk. ik moet dringend ook nog eens langs gaan precies.
  xx Naomi
  https://tempspournousblog.wordpress.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die wortels zijn zo leuk :d !Lang geleden dat ik nog eens bij Lush ben binnen geweest. Ik hoop stiekem dat er es eentje in Brugge zal komen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik hoop dat ook voor Hasselt :D De uitersten van het land zijn ook altijd benadeeld, hè? ;-)

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig