26 februari 2016

LOVE: Orly Melrose

Orly Melrose

Liefhebbers van bubblegum, koraal en neon appelblauwzeegroen: wrijf al maar in uw handjes! Orly Melrose voldoet deze lente aan al uw wensen - en die van mij. De collectie krijgt van mij dan ook een dikke, vette LOVE toebedeeld.

Wie oud genoeg is, herinnert zich vast wel nog de serie Melrose Place, over een appartementsblok in West-Hollywood vol mooie mensen - en de bijbehorende intriges, haha! De serie nam al lang een einde, maar Melrose Avenue blijft ook vandaag een shoppingwalhalla waar je kan gaan to see and to be seen... zeker met deze nieuwe Orly pretties!

Orly Beautifully Bizarre

Van bij de eerste beelden had ik een instant crush - niet op een, maar op al de kleuren. Ze zijn vrolijk, springen in het oog en ik kreeg meteen zin om mijn nagels te lakken. Al wil ik beginnen met de mooiste van de hoop: Beautifully Bizarre. Ik vergeleek hem op Instagram al met Essie Fiji, maar dan met een extra portie eenhoornmagie. Er zit namelijk een zeer fijne parelmoer shimmer door de lak en dat geeft het die magische touch. Magic indeed, want de foto werd nog gerepost en geretweet door Orly HQ - mijn week kon niet meer stuk! Beautifully Bizarre heeft twee laagjes nodig voor deze dekking - de eerste laag is (zoals bij wel meer lakjes van dit soort kleur) een beetje streperig, maar de tweede maakte het helemaal af!

Orly Feel The Funk

Feel The Funk is de enige lak met echte chunky en zichtbare glitter. Het is een wat warmer lila en bevat een heleboel holografische glitters die van kleur veranderen naarmate het licht erop valt. Voor dit resultaat heb je drie laagjes nodig en hoewel ik het effect van een glitterlak ten zeerste apprecieer, is 'ie nadien minder gemakkelijk te verwijderen. Feel The Funk werkt ook prima als accentnagelkleur of als top coat over een ander kleurtje.

Orly Trendy

Nog een schoontje: het koraalsnoepjesroze Trendy. Een neon lakje waar ik direct over lag te swoonen. PRETTY. Je ziet het minder goed op de nagels, maar Trendy bevat een boel fijne, zilverkleurige glitters die zich een beetje verstoppen onder de op het eerste zicht creamy lijkende lak. Het geeft het in elk geval een beetje extra dimensie - al lakt Trendy niet overtuigend gemakkelijk. Het lijkt ietwat op een textuurlakje waar vezels in zitten en dat vergt een beetje oefening. Maar na twee laagjes was ik allerminst teleurgesteld in het resultaat.

Orly Vintage

Pastel neon mint, dat is Vintage. Een cream lakje dat zeer gemakkelijk lakt en twee laagje van doen heeft om helemaal tot zijn recht te komen. 

Orly Window Shopping

Window Shopping is de enige lak in de collectie die meteen vanaf de eerste laag dekt zoals het hoort. Een tweede laag maakt het geheel net wat voller en intenser, maar dat hoeft dus niet. Op de foto zie je ook slechts een laagje. Het is een opvallende, bessenroze neon die misschien niet gigantisch uniek is maar wel altijd in de smaak valt.

Orly Hip And Outlandish

De moeilijkste van de hoop: Hip And Outlandish. Niet om te lakken, want daarin laat deze cream lak zich absoluut niet kennen, maar dit neon appelblauwzeegroene exemplaar deed mijn camera flippen! Het was dan ook niet evident om de kleur enigszins correct op foto te krijgen, maar ik hoop toch een beetje geslaagd te zijn. 

De goedgevulde (18 ml!) flesjes nagellak van de Melrose collectie vallen hier dus een voor een in de smaak. Orly werkt met een gepatenteerde Gripper Cap die het supergemakkelijk maakt om de flesjes te openen en de kwast te hanteren. De rondere, langwerpige kwast werkt verrassend precies en laat me toe om mijn nagels zonder al te veel moeite netjes te lakken. De volledige Melrose collectie is al te koop via Orly Belgium, maar midden maart vind je bij de winkels van Di ook nog eens de SmartGels in de kleuren Beautifully Bizarre, Vintage, Feel The Funk en Window Shopping. Ik zeg: doen!

Orly Melrose collectie - € 12,95 per stuk voor de gewone nagellak / € 14,90 per stuk voor de SmartGel
Share:

16 opmerkingen

 1. Wat een leuke kleurtjes! Ze geven me al meteen een lentegevoel. Trendy springt er voor mij bovenuit, echt supermooi

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Helemaal eens met dat lentegevoel, ik werd er instant happy van :-)

   Verwijderen
 2. Jaa, die Beautifully Bizarre is ook mijn favoriet, zo mooi zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het gebeurt niet vaak dat ik een complete nagellakcollectie mooi vind maar Orly is er toch in geslaagd. Beautifully Bizarre is mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind deze collectie super mooi! Echt zomerse kleurtjes!
  Liefs,
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw echt super leuke kleuren! Ik wil ze allemaal, haha!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig