8 maart 2016

Makeup snapshot: Maybelline The Falsies Push Up Drama

Maybelline The Falsies Push Up Drama

Als ik niet weet welke make-up te dragen, val ik altijd terug op good old basics: producten die ik vaak gebruik en die je ook al regelmatig op de blog hebt zien passeren. Het is misschien niet zo spannend en kleurrijk, maar het is meestal een combinatie die goed werkt en waar ik mij comfortabel bij voel. Check het stukje 'pan' in mijn Naked Basics palet en Horizon blush! #trots

Met deze make-up snapshot val ik dus een beetje in herhaling, want het zijn allemaal producten die je al eens eerder zag, met uitzondering van één product: Maybelline The Falsies Push Up Drama mascara.

Maybelline The Falsies Push Up Drama

Maybelline en mascara's, dat zijn twee handen op een buik. Jaren geleden gebruikte ik voor het eerst The Falsies mascara en ik herinner me nog goed hoe tevreden ik daarvan was. Ik houd natuurlijk wel van het nodige volume en drama, dus ik zoek specifiek naar mascara's die daaraan kunnen voldoen.



Dat gezegd zijnde, Maybelline The Falsies Push Up Drama is níets voor jou als je niet van overdadig volume houdt, ik zeg het maar alvast. Zelfs voor de volumeliefhebber is het even uitkijken, want de formule kan in het prille begin snel een beetje too much zijn - het helpt om je mascaraborsteltje lichtjes af te vegen en te bevrijden van overtollig product. Met mijn Chanel Le Volume heb ik hetzelfde aan de hand en na korte tijd wordt de formule dan ietsje makkelijker te hanteren.

Het borsteltje is samengesteld met U-vormige siliconen 'haartjes' die de mascara vasthouden en op je wimpers achterlaten. Je krijgt bovenal veel volume en een zogenaamd valse wimpereffect, maar ook wel een mooie krul en wat lengte. Twee laagjes, dat is het maximum dat ik zou aanbrengen, daarna wordt het een klonterige boel en daar kan niemand mee wegkomen, ook Gigi Hadid (gezicht van deze campagne) niet. De houdbaarheid is prima en op het einde van de dag verwijdert hij ook gemakkelijk met een make-upremover. En ja, de verpakking - glanzend en metallic roze en rood - mag er ook zijn!

Maybelline The Falsies Push Up Drama mascara - € 14,99 bij de drogisterij en supermarkt

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

12 opmerkingen

 1. Oehh...mooie producten, het resultaat van de mascara ziet er goed uit :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik las al gemengde meningen over deze mascara, maar wil 'm eigenlijk toch wel proberen. De mascara's van Maybelline stellen over het algemeen niet teleur :) mooie look en producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geen mascara voor mij vrees ik, een all THE way volume mascara klontert snel bij me, zelf wanneer ik het teveel aan product er eerst afdoe..
  Maar bij sommige mensen zal deze wel mooi staan denk ik.

  Ilona
  www.artthisisart.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kan gebeuren, hè! Is niet voor iedereen, dat klopt. Je moet weten wat voor je werkt en wat niet :-)

   Verwijderen
 4. Klinkt prima. En de verpakking ziet er inderdaad ook leuk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie look, very sultry ;-) ! Heb al veel goeie dingen gehoord over de nieuwe mascara van Maybelline. Ik hou het echter bij mijn gouwe ouwe van Essence die voor volle wimpers zorgt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Merci! Van Essence heb ik eigenlijk nog niet echt mascara's geprobeerd. Maar als het werkt voor je, des te beter!

   Verwijderen
 6. Ik was ook enorm benieuwd naar deze mascara en heb deze nu ook gekocht, en inderdaad het resultaat is vrij heftig, maar voor een smokey eye kan het best wel!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig