7 maart 2016

Life behind the blog: februari 2016


Februari was duidelijk de maand van de events, food en nieuwe lanceringen. Dit prachtig boeket sierde het event van Guerlain, waar de nieuwe La Petite Robe Noire make-up werd voorgesteld. 't Is dat het zo groot was, anders was ik er nog mee weggelopen, haha.Ik nam plaats aan de beautystand en lakte mijn nagels met Pink Button, pretty! Ook even een oh-my-god-I-want-them-all-momentje met alle lipsticks op een rij.De obligatoire bezoekjes aan Le Pain Quotidien - ik kom er zo vaak dat ik er eigenlijk eens aandelen van zou moeten kopen, haha! Boven: de gezonde optie. Onder: de minder gezonde optie. Dat dessertje was er trouwens speciaal voor valentijn en kon je dus delen met je geliefde. Aawwww!


En toen was het eindelijk zover: mijn dressing! I. LOVE. IT. Aaah, ik ben er zo blij mee! Uiteraard kregen de schoenen een ereplaats - en dit is nog niet eens alles, oeps.


Gelukkige verjaardag, Eucerin! 30 jaar in België, dat mag gevierd worden. En merci voor het superschattige taartje! Geen zorgen, ik heb netjes gedeeld met de hubby.


Mijn - en jullie! - grote favoriet: Orly Beautifully Bizarre. Vaak gedragen deze maand!


Hoera, Ikea Hasselt! Dat we een uur op de parking hebben gestaan om te kunnen wegrijden, zullen we maar even vergeten, haha.


Ook L'Occitane viert dit jaar een speciale verjaardag - en hey, begint het leven niet bij 40? Hun geweldige handcrème zit in een megagrote verjaardagseditie, I like!


Eat allll the sushi!Nog meer boeketjes, deze keer van The Body Shop en de nieuwe British Rose-lijn. Serieus, ik houd van verse snijbloemen, voor mij is dat echt een luxe die ik mezelf permitteer en ik word er altijd vrolijk van. Frisse witte of roze boeketjes zijn mijn favoriet - en ja, ik koop dat gewoon voor mezelf, niets mis mee!De laatste tijd wordt het moeilijker en moeilijker om een plekje te vinden bij Coffee Café. Ik mag er misschien niet te veel meer over schrijven, moehaha! Maar twee keer hadden we geluk - bovenaan zie je een van de valentijnsspecials (met witte Leonidas-praline, kwijl) en onderaan de heerlijke marshmallowmuffin die ik afgelopen weekend verorberde. Mijn hubby ging voor de Oreo-taart en keurde deze stilzwijgend goed.


Selfie time tijdens een korte shopping sesh - deze keer zat de hubby in de paskamer en ik op de wachtstoel. Gelukkig hebben ze bij Levi's comfortabele zeteltjes voorzien, hihi.
Share:

22 opmerkingen

 1. Ziet er allemaal zo leuk uit !!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh dat stukje dressing ziet er supermooi uit, een droom van iedere vrouw! :) En jou bezoekjes aan Le Pain Quotidien zorgen ervoor dat ik ook eens wil langsgaan ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 't Is mijn droomdressing! Zelf op zitten broeden en uitgetekend en al :-) LPQ is de moeite, het is er altijd lekker!

   Verwijderen
 3. Je dressing ziet er mooi uit zo te zien! :-) En omg, Oreo taart?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat Orly lakje is echt perfectie hé ! Ik heb het ook al vaak gedragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige nieuwe lipsticks!
  Zo een mooie roze nagellak heb je op.
  Leuke foto van je.
  Je kapsel is mooi lang.

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jooooooong, ik mis 'onze' desserts als ik al die foto's zo zie! :-) De nieuwe Guerlain producten zijn zooooo pretty.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, je zal ze snel genoeg terug kunnen eten, toch? Geniet van je reis!

   Verwijderen
 7. Hmm Le Pain Quotidien, zo lekker altijd !
  En die koffie met pralines ziet er TO DIE FOR uit !!! Oreo taart klinkt ook niet slecht. Ik zou alles kunnen eten nu (zegt de hoogzwangere vrouw :p).

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ziet er super goed uit en wat een toffe lipsticks zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die dressing!!! #inlove daar mag je altijd een video'tje van maken :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi! Ik ga daar eens voor kijken, of ik zoiets kan filmen :-)

   Verwijderen
 10. Life begin's at 40 :) ik kan dat beamen! LPRN is echt een schot in de mooie roos daar in dat boeket!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuke diary! En die foodpics, mmmmm..

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Meer diaries! Superleuk om te lezen.
  En wij zijn van dezelfde kanten zo te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, will do!
   Jaaa, ik denk dat dat wel eens kan kloppen :-) Hasselt is mijn hometown!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig