6 maart 2016

Nivea Creme Care

Nivea Creme Care

Wanneer het weekend bijna voorbij is en de maandag lonkt, is het tijd voor een portie nostalgie op zondag, en hoe! Dé blauwe pot, maar dan in een cleansing lijn voor het gezicht, wat denk je daarvan?

Nivea Creme Care is een trio aan cleansing producten met de kenmerkende Nivea-geur, die van de blauwe pot, die we allemáál wel kennen. De producten bevatten beschermende en hydraterende ingrediënten zodat ze superlief zijn voor je huid. 

De reinigingsdoekjes zijn niet mijn dagdagelijkse favoriet - ik gebruik zulke doekjes vooral voor swatches óf als ik echt heel moe ben. Ze voelen niet slecht aan, maar ik moet steeds zoveel doekjes gebruiken eer ál mijn make-up er af is, dat ik vaak langer bezig ben dan met een gewone reiniger. Voor mij zijn zulke doekjes gewoon niet efficiënt. Ze zijn wel zacht en ruiken lekker, dus voor de liefhebber is deze nieuwkomer misschien het bekijken waard.

Even zacht, maar dan in vloeibare vorm: de reinigingsmelk. Fijn voor 's morgens en 's avonds, ideaal voor op een watje. Niet zozeer voor de zware make-up, wel voor de zachte reiniging. 's Morgens werkt 'ie volgens mij prima voor de ietwat droge(re) huid, maar mijn gemengde huid heeft in de vroege uurtjes eerder een opkikker nodig.

Mijn persoonlijke favoriet is de reinigingscrème. Je mag dit inwerken met je vingers dus je huid krijgt er nog een massage bovenop en pept daarvan op. Ik vond deze crème ook fijn om te gebruiken samen met mijn Clarisonic, omdat het wel reinigt maar de huid achteraf toch nog zacht en niet gestript achterlaat.

Ik hoop dat jullie weekend even leuk was als het mijne! Wij hadden een vrije agenda en een ontspannen (lees: lui) weekend in het verschiet, maar achteraf gezien hebben we toch weer veel werk verzet. Maar ach, de was en de plas zijn alweer gedaan (voor een weekje, wáárom blijft dat stof toch altijd terugkomen?!), we gingen even de stad in voor een mini-shopje, drankje en stukje taart, hadden vandaag een family lunch en gingen voor het eerst naar een openbare kunstverkoop. Over dat laatste: geld op een rekening brengt niets meer op dus zat de zaal vol mensen op leeftijd die hun centen in kunst wilden steken; de veilingmeester heeft volgens mij morgen een schorre stem en ik zag het werk dat ik initieel wilde, verkocht worden voor een tienvoud van het (overduidelijk uiterst schamele) budget dat ik voor ogen had. Ha. Ha. Ha. Het is maar goed dat ik de Carrie Bradshaw-levensfilosofie genegen ben: I like my money right were I can see it... hanging in my closet! :D

Nivea Creme Care reinigingsmelk - 200 ml voor € 4,19
Nivea Creme Care reinigingsdoekjes - € 4,99
Nivea Creme Care reinigingscrème - 150 ml voor € 3,99
Share:

4 opmerkingen

 1. Ik heb een echt lui weekendje gehad en dat deed wel deugd :D
  Heel fijne blogpost over deze nieuwe klassiekers ;)

  Ilona
  www.artthisisart.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha ocharme op de veilig zeg :d !
  Wij hadden ook een lui weekendje, alhoewel het een feit is dat wanneer je thuis blijft, je toch altijd bezig bent met de was, opruimen, kasten uitmesten,... of misschien is dat gewoon nesteldrang van mij :-D.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vond het super om eens mee te maken, maar het was way, waaay out of my budget :D
   En ja, ik herken dat ook hoor. Ik zit dan thuis en dan doe ik toch weer huishoudelijke taken :-)

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig