7 april 2016

Makeup snapshot: Korres Volcanic Minerals Twist Eyeshadow 33 Grey Brown

Korres Twist Eyeshadow 33 Grey Brown

Soms begin ik gewoon aan mijn make-up zonder echt te weten wat ik ga doen. Ik wist wél dat het deze keer de tweede testronde zou zijn voor mijn Korres Twist Eyeshadow, maar voor de rest was mijn brein redelijk blanco.

En dan val ik natuurlijk wel terug op een aantal solide basics en favorieten, al was de foundation in kwestie wel een redelijk recente aanwinst. Hallo aan de foundation met de mooiste verpakking in mijn collectie: L'Oréal Nude Magique Cushion! De vermoeidheid onder mijn ogen werd weggewerkt met Givenchy Teint Couture concealer en Laura Mercier Secret Brightening Powder. Ik probeer de Givenchy concealer consequent (op) te gebruiken, maar wat doe je er lang mee! En Laura Mercier is natuurlijk gewoon een vaste waarde in mijn routine, net als Givenchy Poudre Première. Jammer dat ik niet kan zien hoeveel poeder er nog in zit, want ik vrees dat ik in de nabije toekomst ineens tot het besef zal komen dat hij volledig op is.

Het Charlotte Tilbury Filmstar Bronze & Glow duo zorgde vandaag voor bronzer en highlighter. Ik heb eens nagekeken of je de bronzer ook apart kon kopen, maar dat is precies niet het geval. En ik greep alweer semi-automatisch naar Chanel Horizon blush.

Nog meer Charlotte Tilbury trouwens, want over het MAC lippotlood in In Synch, bracht ik de mini charm van K.I.S.S.I.N.G. lipstick in Bitch Perfect aan.

Korres Twist Eyeshadow 33 Grey Brown

Korres Twist Eyeshadow 33 Grey Brown

Korres Twist Eyeshadow 33 Grey Brown

Voor mijn oogmake-up begon ik met Burberry Beauty in Trench, een lichte kleur die goed werkt als basis over heel het ooglid of als subtiele highlighter. En euh... héllo, pan - ik had geen idee dat ik deze oogschaduw al zo vaak gebruikt had! De Korres Volcanic Minerals Twist Eyeshadow is een oogschaduwstick die je omhoog kan draaien zonder bij de slijpen. Achteraan zit er wel een slijpertje verstopt in de dop, ideaal om de punt scherp te houden als je graag iets preciezer werkt. De naam 33 Grey Brown is misschien een beetje misleidend. Voor mij is het een soort van paarsige taupe met een metallic finish, een kleur die mij persoonlijk erg kan bekoren. Met Grey Brown diepte ik de buitenste ooghoek en arcadeboog uit. Formulegewijs is dit een creamy stick die meteen een deftig pigment nalaat op je oogleden en erg goed houdt. Ik heb hem daarom ook onder de ogen en op de waterlijn gebruikt: mijn ogen gaan er niet van prikken en de kleur hecht gewoonweg een hele dag zonder uit te lopen. Het uitblenden van de randjes vergt wel wat snelheid en redelijk wat doorzettingsvermogen - eens opgedroogd, gaat dit schatje werkelijk nergens meer heen.

Uitblenden deed ik met Burberry Beauty in Nude en met een ouder paletje van Dior, Fairy Golds: zoals je aan de deuken ziet, heb ik het paletje al regelmatig boven gehaald. De lichte taupe kleur linksonder is de perfecte metgezel voor Korres Twist Eyeshadow in Grey Brown en de lichte kleur linksboven bracht ik aan in het midden van mijn ooglid. Een beetje eyeliner en mascara maken de look af - al besef ik nu dat ik de mascara niet op de foto heb gezet - oeps!

Korres Volcanic Minerals Twist Eyeshadow in 33 Grey Brown - € 15,95 o.a. via Pharmamarket.be

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

10 opmerkingen

 1. Aaah ik ben juist geen fan van de verpakking van de L'Oreal cushion foundation, haha. Hele mooie look wel, vind je lipkleur echt super.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie lente look! Ik vind de blush kleur heel erg mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! De blush is ook een van mijn absolute favorieten, gebruik ik vaak en graag :-)

   Verwijderen
 3. Mooie lente look, wat heb je toch prachtige producten :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele mooie ooglook. Die oogschaduwstick ziet er zo mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een heel mooie kleur, maar ik houd wel van alle tinten taupe :-)

   Verwijderen
 5. Prachtige subtiele look en het staat je zo mooi ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig